Vélemény, tapasztalat az 1.9 dTi motorokról? (Renault)
Renault szervizben utána kérdeztem, mert nekem is felkeltették az érdeklődésem a dti meganeok, hiszen egész olcsón, viszonylag szépeket lehet kapni.
Sajnos el kell hogy keserítselek. Egy baj van csak vele, az pedig az adagoló. Lucas Epic névre hallgat. Ha utána nézel a neten, láthatod hogy mindenki csak szidja. A javítása állítólag baromi nehéz és sokszor nem is lesz tökéletes, de legalább drágán csinálják. Át lehet alakítani, hogy Bosch VE adagoló etesse a motort, de ez is kb 150 ezer Forint.
Én letettem róla, nekem nem érné meg.
Sógoromnak volt egy 98-as, 440 ezret mutatott az óra, ütötte-vágta, mert nem tud vigyázni az autókra. Legnagyobb baja egyszer az volt, hogy nem ment a jobb első ablakemelő (automata). Fél óra alatt megszereltem neki. Ja és tipushiba, hogy hámlik a festék a motorháztetőről, ha sokat áll napon.
Francia autók sz*rok = urban legend.
családban 7 éve van egy 98-as 1.9dti megane 370000km-rel
Igen van benne Kraft:D nem,mellékesen. Max.5l-és fogyasztás mellett..
Gázolaj minőségre nem túl igenyes..
Az afagolorol meg annyit hogy 1x kellett tömítést cserélni benne (10e ft)
Ha bármi kérdésed van az autóval kapcsolatban írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!