Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autó a Jaguar XF?

Milyen autó a Jaguar XF?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek róla? Azért kérdezem, mert népítéleten nem találni meg.

Megéri megvenni (dízelben gondolkodom)? Vagy túl szervizigényes?

2015. márc. 4. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Alkatrész nem igazán lehet hozzá, ha van is akkor drága, prémium autóról van szó végül is. A régi Jaguarok elég szarok voltak, azóta új tulaj stb. szóval szerintem annyi baj lehet vele mint a többi autóval.
2015. márc. 4. 20:31
 2/4 SándorÚr ***** válasza:
Angliában élek, angol ember mondta ,hogy a 2,7-es diesel nagyon jó motor, csak a fogyasztás nem túl barátságos. Ha lenne sok pénzem én is olyat vennék.
2015. márc. 5. 16:36
 3/4 Isti1976 ***** válasza:

Nem különösebben szervízigényes. Nekem van 3.0V6D, de próbáltam többet.

A dízel hosszú utakra jobb, de igazán hajtani a benzinest szabad. Szóval sportkocsinak benzines, ha csak szimplán autó kell akkor a dízel. Alkatrészt pl a britishparts.co.uk-n tudsz nézni.

Fenntartási költségei: 1 fékbetét szett / év, 1 garnitúra gumi (igen...), kötelező szervíz szett és apróságok, az egész kb 300eFt/év csak a szervíz része.

Fogyasztása dízelnél 9.5L/100km Bp-en, vidéken 7-9L között. Személy szerint én a 3.0d-t preferálom, a 2.7d szerintem gyenge, de az sem megy rosszul mivel a váltója kitűnő, csak nem sportos.

A szervízszámla kb 160eKm futásnál nő meg, mert akkor jönnek a szíjcserék meg minden más.

2015. máj. 19. 21:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. máj. 20. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!