Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen márkájú nyári gumit...

Milyen márkájú nyári gumit ajánlotok?

Figyelt kérdés

205/40/R17 méretű nyári gumira lenne szükségem. Utána néztem, olvastam teszteket. Jelenleg a Barum Bravuris 3HM XL típusú abroncsot néztem ki. Nem szeretnék selejtet venni.

Viszont az árát sokallom kissé, 22-23eFt/db.

Esetleg megúszhatom 20eFt alatt/db áron ?

Tudtok ajánlani márkát amit használtok és bevált?

Tényleg valódi vélemény alapján szeretnék választ kapni.

Köszönöm szépen előre is!

2015. márc. 4. 11:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A Debica nem ismeretlen, középkategóriás gumi. De ha biztosra akarsz menni, inkább drágábbat vegyél, az ár általában arányban áll a minőséggel. Húszezerért már lehet normális gumit venni.
2015. márc. 5. 11:08
 12/14 A kérdező kommentje:
Jó elfogadom, de a lehetséges méret nem jó... előző válaszolónak üzenném, hogy a 17" felni nem jelenti ezt hogy 40 ezerért vegyek gumit :) úgy is lecsapom róla gyorsan, de szeretnék azért valamekkora biztonságba lenni. Ezt tudja nyújtani egy középkategóriás gumi.
2015. márc. 5. 11:24
 13/14 A kérdező kommentje:
Azt a pénzt ami megmarad, inkább bele tankolom vagy barátnőmmel megvacsorázok belőle ;)
2015. márc. 5. 11:26
 14/14 redoutable válasza:
Majd ha azon az 5 méteren múlik az életed máshogy gondolod( vagy a barátnődé)
2015. márc. 6. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!