Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem indul az autóm! Mi lehet...

Mahop Annamaria kérdése:

Nem indul az autóm! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
1hétig állt mert elutaztam. Hazajöttem és szerelgettem kicsit, lámpaburkolatot és ablaktörő lapátot cseréltem rajta. Teszteltem rajta mindent és zenét is hallgattam. Mikor kész lett lemerült az aksim. Feltöltöttem este, reggel szépen indult. Kicsit járattam és leállitottam, felszaladtam a lakásba, mire ujra inditani akartam nem indult. Tekeri szépen, üzemanyagot kap. Renault scenic 1.9 tdi. Zselés aksi.

2015. márc. 3. 10:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Az a baja hogy francia...cseréld le :D Amúgy meg ezeknek az elektronikájában ezerféle gond lehet, nem fogsz rájönni az utcán, se megszerelni nem tudod. El kell vontatni.
2015. márc. 3. 10:22
 2/9 Dörmögő ***** válasza:

"Tekeri szépen, üzemanyagot kap"

Ebből az egyik nem valósul meg. Mivel a tekerést akusztikus vizsgálattal megállapítottad így arra tippelek hogy üzemanyagot nem kap.

2015. márc. 3. 10:42
 3/9 A kérdező kommentje:
konkretan a motorig eljut az uzemanyag,ellenorizetem..és levegős sem...
2015. márc. 3. 10:48
 4/9 anonim ***** válasza:
erre azért én is nagyon kíváncsi lennék,hogy sikerült megállapítani,hogy üzemanyagot kap!?!?
2015. márc. 3. 10:50
 5/9 Dörmögő ***** válasza:
Most nem igazán tudom hogyha egyszer eljut az üzemanyag a hengerig, ott meg ugyebár az összesűrített levegő hője gyújtja be az elporlasztott gázolajat akkor hogy nem gyullad be?
2015. márc. 3. 14:43
 6/9 Dörmögő ***** válasza:
Esetleg nézzél rá hogy van-e izzítás.
2015. márc. 3. 14:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát köztudott hogy a Renaultok állandóan elektronikai hibával küszködnek. Ezért én csak azt tudom ajánlani kedves Annamária, hogy vidd el egy szerelőhöz. Kétlem hogy erre bárki meg fogja tudni mondani itten a választ a gyakorikérdéseken.
2015. márc. 3. 21:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a segitő valaszokat!hogy lekopogjam,soha semmi baj nem volt még az autoval,tobb mint egy éve használom,nem hagyott cserben sose..es igen,tudom,hogy látatlanba senki sem fog tudni segiteni biztosra de azert probalkoztam..
2015. márc. 4. 06:52
 9/9 anonim válasza:
Lehet még baj a befecskendezéssel is, mivel ha jól tudom elektronikus befecskendezéssel szerelték és az hajlamos meghibásodni a franciáknál.
2015. márc. 10. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!