Nem indul az autom 1.9 tdi audi a4 b5, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Vagy hatodjára indult be ilyen 15 másodperces hajtások után és elég nehézkesen járt a motor,ezért hamar meg is állitottam s fekete füstöt bocsájtott ki, és valamiért a porlasztó kijelző isnagyon későre aludt ki. Szerintetek mi lehet a gond? Előre is köszönöm a válaszokat.#Audi #indulasi probléma
2014. dec. 30. 17:25
1/7 anonim válasza:
fagyállót rakj bele kocsiba szerintem.
2/7 anonim válasza:
Ha csak most a nagy hideggel jött elő a probléma akkor lehet izzítógyertya.
3/7 A kérdező kommentje:
igen most jelentkezett a probléma,szombaton még semmi gond hazajottem vele,beparkolok az udvarra s ma már szinte nm is akar indulni.
2014. dec. 30. 17:38
4/7 petizacc válasza:
Esetleg a megdermedt gázolaj is tud hasonló finomságokat okozni.
5/7 anonim válasza:
Előttem leírták már. Ha beindul akkor ne állítsd le, hanem a gázpedállal tartsd 1500-as fordulat környékén, addig ameddig nem tér magához. Ha mondjuk 1 perc után is szarul jár, akkor állítsd le.
6/7 anonim válasza:
Volt a kicsike kompressziómérésen, miikor megvetted?
7/7 anonim válasza:
ez tuti a hideg miatt volt milyen kompressziómérés ? :D szerintem szar az izzítógyertya és amikor beindítottad 3 henger járt csak azért volt a korom meg a kopogós hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!