Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vw passat b5 1.9 TDI 2000 km...

Vw passat b5 1.9 TDI 2000 km múlva olaj cserés lesz az autóm ma néztem az olaj szintem és egy vonallal lejebb van gond ez? 7-8000 km mentem vele

Figyelt kérdés
jelen állás szerint nem anyi van benne mint amennyivel legutóbb el hoztam a szerelőtől egy nagyon minimális hiányzik belőle ez feltétlenül gond, vagy esetleg elnyomja valahol, nagy gond ez?
2014. szept. 3. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez természetes egy bizonyos használat után, ahogy kopik a motor az évek során, egyre több olajat fog enni. Nem tudom mennyi van a motorba (km) de ez teljesen elfogadható.

Max annyit megtehetsz hogy egy fehér kartont az autó alá teszel és ha másnap látsz rajta olajfoltot, megnézeted szerelővel honnan csöpög.

2014. szept. 3. 16:38
 2/2 A kérdező kommentje:
254.000km van köszi , amúgy a kocsibol nem folyik
2014. szept. 3. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!