Hogyan lehet jelentősen csökkenteni egy autó fogyasztását?
Használj biciklit, az nem eszik benzint.
Ha nincs pénzed autóra, miből akarod fenntartani és üzemeltetni?
" És igen, égetném magam" -hát ehhez csak sok sikert tudok kivánni!
Hát figyelj, ha te meghagynád benzinesre, csak mert az úgy menőbb, akkor az már a te dolgod... Én nem szólok be emiatt, hogy kinek mi a fontosabb... Ellentétben valami bunkóval *khm veled khm*.
" Barmoira nem érdekelnek az ilyen eszmei dolgok" -gondolom az eszmei helyett elméletit akartál irni,csak akkor nem tudom mi a fas znak tetted fel a kérdésést,mert mindhol erre vered a nyálad:HOGY DE ELMÉLETBEN!!!!
Igen, az izomautós cucc csak egy elméleti példa volt. Az eszemei dolgot meg arra értettem, mikor valaki izél, hogy "hurr durr, szentségtörés...". De ember, ne én legyek már a hülye, mert képtelen voltál megérteni... De elmondtam, hogy azért tettem fel a kérdést, mert érdekel, és mostmár örülnék, ha ezt hajlandó lennél végre felfogni, mert többször nem mondom el.
" De akkor beszéljünk mondjuk egy Ladáról" -beszáljünk:egy normális gázositás annyiba kerül mint maga az autó!
Téged kéne elgázosítani...
"Viszont azt nem tudtam, hogy gázból többet eszik, de végülis így lényegében olcsóbb, ez a lényeg." -eddig nem az volt a lényeg ,hogy kevesebbet fogyasszon?!?!?Vagy már meg ez a lényeg,hogy olcsóbb?!?!
Nem vagyok hajlandó újra leírni, elugattam ezt is, hogy szarul fogalmaztam...
És mostmár jó lenne ha befejeznéd. Annyira szánalmasan próbálsz meg visszavágni, ráadásul full értelmetlen dolgokkal. Már kb. nem az idegesít fel, hogy bunkó vagy, hanem hogy segghülye. Feltettem egy egyszerű kérdést, jöttél a lekezelő bunkó stílusoddal, és úgy állítod be, hogy én vagyok a szemét, mert megmertem kérdezni... Mellesleg te csak ne vonj engem kérdőre, te jöttél ide balhézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!