Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Reálisnak tartjátok ezt az...

Reálisnak tartjátok ezt az árat autó javításért?

Figyelt kérdés

Tehát a fűtő ventillátor behalt. 1-2-3 fokozatban megszűnt. Elvittem egy szerelőhöz. Magánszemély, villamossági szerelő azt mondta csinált már pár ilyent. Azt mondta hogy az teljesen jó lesz úgy ha kiiktatja azt a hő biztosítékot. Elvittem. Azt mondta 4 óra múlva jöhetek. Jó így is lett. Mondta próbáljam ki. Megnézem. Egyesbe pörög. Kettes aztán abba meg lassabb volt. Hármas jó. 4 es meg amúgy is jó volt. Hát az egyest és kettest felcserélte. Úgy is hagyta.

Mondja hogy 5 ezer. Dobtam egy hátast. Mert ez max fél órás munka volt. Én kiszedtem már a kesztyűtartót is előtte. Meg aztán én raktam is vissza azt. És ezé a fél órás munkáé elkért 5 ezret. És még nem is teljesen jó. Kérdem tőle hogy akkor ezt nem lehet megcsinálni? Aztmondja de meglehet de ez ígymarad.

Tehát valamit rosszul köthetett vissza. És úgy is hagyta. Rájött ő erre. De azt mondogatta hogy ő azt hitte hogy az egyes a gyorsabb a kettes meg a lassabb. De akkor az összes többinek is fordítva kéne lennie.

Ti mit csináltatok volna?

2015. márc. 1. 15:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Ilyen pitiáner gonddal biztos nem vittem volna szerelőhöz. Már azzal is van egy kis baj, hogy "Azt mondta hogy az teljesen jó lesz úgy ha kiiktatja azt a hő biztosítékot". Ha gyárilag van benne biztosíték, az nem véletlenül van. Ha úgy csinálta ahogy leírtad, akkor elég béna volt. Ha tényleg biztosíték hibás, akkor csak a csere jöhet szóba.

Amúgy az ár reális. Hallottam olyat is, hogy szervómotor javításér (pedig nem volt hibás, csak le volt csúszva két saru) elkért 10 ezer Forintot. Aki otthon nem tudja megcsinálni, az fizet.

2015. márc. 1. 15:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Néztem a neten videót. Ott is azt csinálták hogy kiiktatták. 10 perc alatt megcsinálta az ürge a videóban mindenestenül. És ott a fokozatok is jók voltak. Hát azt tegyük hozzá hohy itt nem pesti árak vannak. Az ürge amúgy keres 90 ezer forintot a munkahelyén. Aztán ilyen árat elmert kérni.
2015. márc. 1. 15:46
 3/6 A kérdező kommentje:
És mit csinálnál ha még ráadásul nem is lenne teljesen jó?
2015. márc. 1. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mit vársz? SufniSanyihoz vitted és még olcsón is csinálta meg igaz hogy xarul ,de forog minden fokozat ,az meg hogy a kettes az egyes az meg nem mindegy ? :D

Előtét ellenállás szokott ezeken behalni az nem drága dolog és forrasztani sem nehéz. De szerintem alapvető elektromossági dolgokkal sincs tisztába a vajákolós embered. Na mindegy, reklamálni nem tudsz ,annyi hogy többet nem viszed oda a kocsid,ennyi a történet. De az 5 ezer az nem vészes. Igaz hogy ennyiért lehet kaptál volna egy bontottat is.

2015. márc. 1. 16:32
 5/6 A kérdező kommentje:

Azt mondták az autósboltban hogy kiveszedem. Hogy meglehessen nézni milyen van benne. Azt 4 ezertől vannak újak. Szóval én ezé is sokalltam nagyon az 5 ezret munkadíjnak. Egy ilyen előtét ellenállást lehet venni filléreké. De ez a szerelő azt mondta ma hogy nem találok olyant aki azt kicseréli benne.

Hát nem is viszem oda. Mert ez nekem nagyon nem tettszett. Mert jólvan akkor hogy 5 ezer. De akkor legalább sorban lennének a fokozatok.

2015. márc. 1. 18:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindig tanul az ember, saját hibából is..máskor megkérdezed mennyi lesz,előre, nem utólag. És utána megkérded a boltost ha olcsóbb az új akatrész akkor egyértelmű ,hogy azt veszed bele.
2015. márc. 1. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!