Milyen autót lenne érdemes venni?
Életem első autójának megvásárlása előtt állok, és szeretném megtudni milyet érne meg megvenni. Vannak konkrét autók is amiket kinéztem, Volkswagen Golf 2 (1.6(szívó), 1.6 (turbó) dízelt nézegettem, Volkswagen Passat 3 (1.9 TDI), Suzuki Swift (1.3). Ezek úgy főképp az elképzeléseim, persze ha tudtok ajánlani még autót szívesen fogadom.
Amit légyszives írjatok le hogy körülbelül az alábbiakban felsorolt autók havi költsége, alkatrész árak, fogyasztás, megbízhatóság.
Én nem ajánlok semmit, mert akárhányszor segítettem hasonló kérdezőknek, le lettem szavazva, hogy nem az ezres swiftet tukmálom ráfele mindenkire.
Egyébként én a Passaton gondolkodom. Kényelmes, jó menettulajdonságokkal rendelkezik.
Második vagyok.
Akkor szerintem ismét a Passat, az 1.9TDi-t minimális ráfordítással is szépen fel lehet húzni :)
De amúgy sem gyenge, nekem bejött a gyorsulása :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!