Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mol 95 benzinröl vélemény?...

Mol 95 benzinröl vélemény? Adalék anyagot +ba érdemes-e rakni?

Figyelt kérdés
2015. febr. 28. 23:16
 1/7 anonim válasza:
Én nem tankolok mol benzinkúton mert literenként egy deciliterrel kevesebbet mér a kijelző hajdunánáson. Az adalékot pontosan kell kimérni mert baj lehet belőle.
2015. febr. 28. 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy liter helyett kilenc deci messze túl van a megengedett hibahatáron - nagyon merésznek kell lenni, hogy azt bevállalják, nem a saját cég-alkalmazottak ellenőrzik a kutakat.

Ezzel nem a MOL-t védem, nekem is szimpatikusabb az OMV.

Az adalékot nem pluszban kell a benzinbe tenni, ha valakinek arra van igénye, olyat kell tankolni.

A MOL látja el benzinnel a legtöbb kutat, akkor is, ha az nem MOL embléma alatt üzemel, kivétel talán az OMV.

Nehéz kikerülni a MOL-t tankoláskor, sokan az árkülönbségek alapján döntik el, melyik kúthoz mennek.

Azon lehet vitázni, hogy megéri-e a plusz 10 forintot az adalékos benzin, vagy csak marketing-fogás.

Hallottam ilyen és olyan véleményt is, kb mindenkinek magának kell kitalálni melyik benzin éri meg jobban.

Ehhez ki kell próbálni mindkettőt, s lemérni a fogyasztás, figyelni a motor viselkedését...

A többség szerintem az adalékmentes benzin mellett van, spórolnak, s nincs bizonyíték egyik kél igazára sem, az adalékos elvileg kíméletesebb a motorhoz, de ezt érzékelhetően nehéz bizonyítani.

2015. márc. 1. 00:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Még ha csak 10Ft lenne a felár! Igaz, én nem benzint tankolok, hanem olajat. A prémium gázolaj 35Ft-tal kerül többe, mint az alap. De nekem megéri a különbséget, mert annyival kevesebb fogy belőle, hogy behozza a felárat. Benzinnél nem tudom hogy van. Ki kell tapasztalni, hogy megéri-e.
2015. márc. 1. 08:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem értem mi ez a hisztéria a különböző kutakon kapható benzinek körül, én akárhol tankolok (Shell, MOL, Agip, Avia, Lukoil) mindig ugyanúgy megy az autó, és a fogyasztásban sem találok (mindig számolom) a benzin minőségének betudható kilengést. Adalékot nem kell beletenni, a MOL 95-öse egy átlag autóba kiváló.
2015. márc. 1. 08:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezek mind szar magyar kutak.

Nálunk a városba van egy német magántulajdonban lévő benzinkút, nem csalnak, 10-20 forintal olcsóbb a benzin mint a többi kútnál és nem higítják és semmi, nagyon jó minőségű és sokkal több ideig elég mint a többi szar kutaktól származó üzemanyag.

2015. márc. 1. 09:49
 6/7 anonim ***** válasza:
OMV, Shellnél kell tankolni, ott már vannak rendes adalékok a sima 95-ben is, és a minőség is sokkal jobb.
2015. márc. 1. 10:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nekem a motorom kifejezetten szereti a Mol benzint, az autóm viszont nem szereti a MOL gázolajat :D

Egyébkénz Nyíregyházáról van szó

2015. márc. 1. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!