Mol 95 benzinröl vélemény? Adalék anyagot +ba érdemes-e rakni?
Egy liter helyett kilenc deci messze túl van a megengedett hibahatáron - nagyon merésznek kell lenni, hogy azt bevállalják, nem a saját cég-alkalmazottak ellenőrzik a kutakat.
Ezzel nem a MOL-t védem, nekem is szimpatikusabb az OMV.
Az adalékot nem pluszban kell a benzinbe tenni, ha valakinek arra van igénye, olyat kell tankolni.
A MOL látja el benzinnel a legtöbb kutat, akkor is, ha az nem MOL embléma alatt üzemel, kivétel talán az OMV.
Nehéz kikerülni a MOL-t tankoláskor, sokan az árkülönbségek alapján döntik el, melyik kúthoz mennek.
Azon lehet vitázni, hogy megéri-e a plusz 10 forintot az adalékos benzin, vagy csak marketing-fogás.
Hallottam ilyen és olyan véleményt is, kb mindenkinek magának kell kitalálni melyik benzin éri meg jobban.
Ehhez ki kell próbálni mindkettőt, s lemérni a fogyasztás, figyelni a motor viselkedését...
A többség szerintem az adalékmentes benzin mellett van, spórolnak, s nincs bizonyíték egyik kél igazára sem, az adalékos elvileg kíméletesebb a motorhoz, de ezt érzékelhetően nehéz bizonyítani.
Ezek mind szar magyar kutak.
Nálunk a városba van egy német magántulajdonban lévő benzinkút, nem csalnak, 10-20 forintal olcsóbb a benzin mint a többi kútnál és nem higítják és semmi, nagyon jó minőségű és sokkal több ideig elég mint a többi szar kutaktól származó üzemanyag.
Hát nem tudom, nekem a motorom kifejezetten szereti a Mol benzint, az autóm viszont nem szereti a MOL gázolajat :D
Egyébkénz Nyíregyházáról van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!