Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan szárítsam ki a lábtérné...

Hogyan szárítsam ki a lábtérnél a szőnyeget ha nem kivehető?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi történhetett de vizes az autó belülről jobb oldalon elől a lábtérnél. Kivettem az autószőnyeget és az alatta lévő szöveten vettem észre hogy vizes. Ezt csak úgy tudnám kivenni ha kiszerelném az ülést is de lehet hogy az egész egyben van és mindent ki kellene hozzá pakolni.
2015. márc. 1. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem vedd ki. De előtt megpróbálhatod hajszárítóval megszárítani.

A fő probléma a beázás, meg kell keresni hol jutott be a víz.

2015. márc. 1. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Milyen idős autó ez? Lehet ki van rohadva azt alulról kapja a vízet. Vagy a gumiszőnyeg alá befolyt a víz és nem tudott kiszáradni. Pl cipőről. Azt lefolyt oda.
2015. márc. 1. 15:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Az lehet hogy a gumiszőnyegről folyt le mert gumiszőnyegem is van, alatta szövet szőnyeg és az alatt még egy szőnyeg ami a gyári.

De lehet hogy a magasnyomásúval való mosáskor a kerékjárati ívnél talált helyet a víz.

2015. márc. 1. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ha a kerékjárati ívnél talált helyet a nagynyomásúval, akkor egy-két év múlva az esős idő is elég lesz hozzá, hogy utat találjon magának a víz befelé --> lakatos.

Cipőről a hólé tud lefolyni, ha csak sima vizes úton mászkáltál és úgy ültél be, akkor nem csorog le annyi víz a cipőről, hogy elázzon a szőnyeg alatti szőnyeg alatt lévő szőnyeg.

Szerintem kár szétszedni a fél autót, inkább várj még egy-két hetet, hamarosan jön a jó idő, majd akkor magától is kiszárad. Addig meg nem fog berohadni annyira, hogy vészes legyen.

2015. márc. 1. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Esetleg ha már bejött a jó idő, akkor rakd ki a középső szőnyeget, meg a gumiszőnyeget tedd át anyósülés elé, akkor gyorsabban ki tud száradni az alsó kárpit.
2015. márc. 1. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!