Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szárítsam ki a nedves dohányt?

Szárítsam ki a nedves dohányt?

Figyelt kérdés
Domingo menthol-t vettem és nehezen tudok sodorni vele amiatt hogy ha kiveszem a dohányt a csomagból egybe van az egész és tépkedni kell belőle, 5 perc ameddig megtekerek egy szálat...Gondoltam rá hogy kiszedem a csomagból és szétszórom hogy ne legyen annyira egybe az egész, viszont épp azt olvastam hogy tekerésre a nedves dohány a jó..
2014. okt. 22. 13:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem abszolút nem jó a nyirkos dohány a tekerésre. Én újabban dobozos Marlboro dohányt veszek, ami jól visszazárható. Persze így is néha nedves, ha szar az idő, de ilyenkor félreteszem dobozostul és megbontom a másikat. Addig az előzőt száraz meleg helyre teszem. A sok nyitogatástól is megszívja magát, főleg ilyen időben, mint ami ma van. Szerintem tekerj be egyszerre többet, majd a zacskót tedd száraz helyre.
2014. okt. 22. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!