Hogyan szárítsam meg a ruháimat?
Figyelt kérdés
Egy szobát bérlek jelenleg, és még nem lett bekapcsolva a fűtés, majd holnap intézi a tulaj. Egyszerűen nem száradnak meg a ruhák csak 3-4 nap alatt... Kint hideg van, bent hideg van és még csak légmozgás sincs. Nem tudom hogy akkor szárad-e jobban ha kirakom éjjelre a hidegebb levegőre ahol legalább valami szellő fújja, vagy itt bent tartom ahol melegebb van, vagy mit csináljak már tényleg. Holnapra meg kéne száradni a pulcsiknak hogy legyen mit felvennem, de csurom víz, komolyan semmi ötletem sincs, csak ilyenek hogy veszek 20 gyertyát azt begyújtom és alárakom. Van bárkinek ötlete?2014. okt. 28. 17:12
1/9 A kérdező kommentje:
Nem csap szét a 220 ha vasalóval szárítom a vizes ruhát?
2014. okt. 28. 17:16
2/9 anonim válasza:
allits oda hajszaritot vagy ventillatort
3/9 A kérdező kommentje:
Nincs egyik se...
2014. okt. 28. 17:23
4/9 anonim válasza:
Venni kell egy elektromos melegítőt, fűtőtestet. A vizes ruhát meg ki kell centrifugálni, akkor kevesebb víz marad benne.
5/9 anonim válasza:
Akkor gyújtsd be a sütőt és mellé egy székre tedd a ruhákat. Vagy vhogy függeszd fölé. Csak ne hagyd ott.
6/9 anonim válasza:
Elméletileg nem csap szét a vasaló.
7/9 A kérdező kommentje:
Centrifugál elvileg a gép, de hát ez a mosógép csoda hogy egybe sok, sokat nem kell tőle várni, lehet jobban járnék ha kézzel csavarnám ki. Egy napra én már nem akarok kis fűtőscuccot venni, de ezeket valahogy meg kéne szárítanom. Én lazán beraknám a tűzhely fölé a ruhákat, de hát én csak a szobát bérlem, persze használhatok minden mást, de nem az enyém, nem tudom mennyire lenne elragadtatva a tulaj a látványtól. Köszi a tippeket.
2014. okt. 28. 17:40
8/9 anonim válasza:
Hamarabb szárad, ha éjjelre kirakod, de holnapra akkor sem fog megszáradni.
Amit holnap fel akarsz venni, azt a pulcsit teríts ki egy nagy törölközőre, csavard fel (mint a szőnyeget) és csavard ki. Ha átázott a törölköző, vegyél egy szárazat és csavard ki újra. Amikor már csak átnedvesedik a törölköző, akkor vasalhatod. Nem fog megrázni a vasaló, régen rengetegszer szárítottam így.
9/9 A kérdező kommentje:
Végül vasalóval sikerült hordhatóra szárítani. Köszi a válaszokat.
2014. okt. 29. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!