Audi A6 benzin 2. 0?
Figyelt kérdés
2003-as széria.
Mennyire barátom az ilyen?
2015. febr. 28. 00:59
1/9 anonim válasza:
Barátnak barát lehet, de nem mind1 milyen. :D "Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak?" :D vagy "ha hajnali kettőkor felhívnám, hogy megöltem valaki nem kezdene el papolni, hogy nem vagyok normális, és hívjam a rendőrséget.... Hanem egyszerűen megkérdezné vigyek ásót? :D
3/9 krissztus válasza:
fasza kérdésed van:)
a kocsi szép ára elmegy, 6váltó jobb lenne de mivel nincs marad az 5 , fogyasztás kb 10 lityi lesz a 100km.álapot szépséges...tehát meg ér egy kis pénzt.meg venni persze ha jo barát-mert ha nem barát gatyafuződ is rá megy.
4/9 anonim válasza:
Na én meg ezt pont nem venném meg. Eszik 9 litert, cserébe nem megy, felszereltség mint egy Passatban.
5/9 anonim válasza:
Audit, bőrrel, fullosan kell venni, olyan motorral amivel jól megy, engem nem zavarna még egy automata sem
6/9 anonim válasza:
Ez a 2.0 nagyon igénytelen motor, ismerem a VW-ből, viszont a Passatban is elég vérszegénynek mondják, akkor ebben az A6-ban túl gyenge ez a motor, és ezért még zabálni is fog. Azért ha van egy ilyen fekete Audid, menjen is már ha kell, minimum 1.8 turbót vegyél (150 ló), de a legtöbb a 2.4-ből van, az arany középút a benzineseknél, és elég fürge tud lenni. Fogyasztása sem sokkal több a 2.5 TDI-nél, mindenképpen okos döntés a benzines ebben az autóban. Én azt mondom, hogy 2.4 legyen, az legalább V6.
7/9 A kérdező kommentje:
Ha már 170LE-ben méretben gondolkodok, akkor inkább 520 vagy E240, de azért köszi. Annyira amúgy se tetszett az Audi.
2015. febr. 28. 19:32
8/9 anonim válasza:
Nálad osztályozva van, hogy 130 lónál Audi, 170-nél BMW, Merci? :D És akkor mivan 200+ lóerőnél?
9/9 A kérdező kommentje:
Nem, de 5-ös BMW-ből 520 a legkisebb, és mivel sokat nem megyek, elgondolkodtam volna ezen, mert csak kevesebbet eszik meg adózok, de annyira nem tetszik, meg kb erre számítottam amit írt mindenki.
2015. febr. 28. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!