Padlókárpit csere?
Figyelt kérdés
Van egy 3 ajtós swiftem és szeretném a komplett padlókárpitot kicserélni ha majd jön a jobb idő. Tud valaki valami jó fajta anyagot mondani vagy hol lehet ilyet kapni? Ami most benne van már kissé kopott meg nem tetszik annyira. Van egy Ford fiesta autónk is, és abban annyira jó a kárpit hogy nagyon! Valaki csinált már hasonlót vagy valami?2015. febr. 27. 22:46
1/5 anonim válasza:
hát a legegyszerűbb ha keresel a bontóba egy 3 ajtós swiftet és abból megveszed és belerakod a tiedbe. más típusú autóknál az ülés nem pont ott van kivágva és valszeg csúnya lenne ha azt tennéd bele.
2/5 anonim válasza:
Én azért kipróbálnék egy szőnyeg és kárpit tisztítóval való tisztítást. Amikor már elhanyagolttá válik a beltér utána egy nagy takarításkor már a porszívó is sokat tesz, de a kárpittisztító után mintha ki lenne cserélve.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Lehet az is jót tenne neki de nem tudom. 13 éves autóról beszélünk. Igazából én arra gondolok hogy volna egy ugyan ilyen típusu anyag mint ami most van benne, és a gyárit kiszedni, rátenni arra körberajzolni, kivágni és mehetne be az autóba a zsír uj anyag. Csak ez az hogy hol lehet ilyet kapni. Obi, kika itt már próbáltam de semmi.
2015. febr. 28. 00:51
4/5 anonim válasza:
Konkrét padlókárpit anyagot nem fogsz találni, mert ezek típusfüggően méretre vannak formázva és speciális hang és hőszigetelő réteggel vannak ellátva. Házilag lehet kísérletezni valamilyen vízzáró padlószőnyeggel, de a legjobb megoldás, a már említett bontott, jó állapotú, gyári beszerzése.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem köszi!! Akkor ez a project felejtős.
2015. márc. 1. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!