Egy 250 cc-s supermotoval (pl. Yamaha WR250R) már lehet menni hosszabb túrákra?
Figyelt kérdés
Mármint viszonylagos kényelemmel, közepesen nagy csomagokkal, sátorral stb.2015. febr. 27. 22:24
2/6 A kérdező kommentje:
Mit tudnál akkor ajánli A2es jogsihoz?
2015. febr. 28. 13:56
3/6 anonim válasza:
Yamaha XT660, hogy a márkánál maradjunk, de még az én Aprilia Pegaso 650-em is belül van az A2 kategórián, vagy a német ikertestvére a BMW F650.
4/6 anonim válasza:
125-sel is lehet menni, csak kérdés hogy mennyire bírod. Én egy Pegaso 125-el indultam el haveromékkal Romániába a Transalpinán, semmi gond nem volt a kétütemű motorral, ment mint a bolond, talán annyi volt a hátrány hogy így egyenes úton 90-110 km/h között elvolt 8-9 literrel, ez hegyre felfelé 12-13 literre nőtt, a motor oldalán meg a 20 literes kanna ott volt benzinnel tele, meg a hátizsákba 2 doboz olaj. Amúgy csomag is volt kötve a motorra, de meg se kottyant neki, mondom csak azon kellet aggódnom hogy benzin meg olaj mindig legyen. Nekem nem volt kényelmetlen, bár nem vagyok az a nyávogós fajta, meg hát A1-es jogsival amúgy sem lehet nagyobb motorom, bár igazság szerint a Pegaso125-t se vihetném mert valójában 28 kW-os és nem 11 kw-os, de a forgalmiban 11 kW szerepel.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem :) Esetleg egy Yamaha YBR 250? Arról vélemény?
2015. márc. 3. 01:43
6/6 anonim válasza:
Yamaha-val nincs tapasztalatom, csak Aprilia-t hajtok, viszont azt tudom mondani hogy egy 125-ös Aprilia felfal akármilyen 4T 250-es motort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!