Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki swift 1,6 sport?

Suzuki swift 1,6 sport?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 16:25
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Még életedben nem ültél Swift 1.6 sportba te köcsög akkor ne dumáljál,hogy hány számjegyből áll a kilóméter számláló.
2010. aug. 29. 23:10
 22/25 anonim ***** válasza:

Én is imádom a bmw-ket! A mániám az E42-es széria... Ha nagy leszek biztos veszek egyet :) Most viszont még csak egyetemre járok nincsen pénzem... Utáltam a suzukisokat, eddig C Vectrát vezettem.

Venni kellett egy autót, amit hétközben édesanyám is tud használni munkábajárásra( tehát nem drágát félve a parkolásnál bekövetkező koccanásoktól :)) és amivel hétvégén én is el tudom intézni a dolgaimat...Vettem egy 95-ös swiftet 18.000 km-rel 200.000 magyar Ft-ért!!! semmi hibája, csak a festés volt kimattulva... kapott egy polírt meg egy biztonsági hővédő fóliát körbe, és kicseréltük a biztonság kedvéért a vezérlést + olajat... Átírással együtt teletankolva megvan 350-ből.

Most kérdezem én, egy bmw-n mit csinálunk 350.000 Ft-ból???

Szerintem Bmw-sekről is vannak rossz sztereotípiák pl: az izomagyú virslinyakú, v aputól a kettes átlagért az új 5-ös...

És Suzukisból is vannak a streetracing matricás undorítóan körbespoilerezett tyúkrácsos tescos xenonos zseléshajú discomajmok... és tényleg vannak idős nénik is...

Tehát akkor ha én az 1.9 Cdti vectrából 1 percen belül átülök a swiftembe akkor megváltozok?!

EGYÉBKÉNT!!! ha vki vesz 3.000.000-ért egy új swift sportot... és mondjuk 10 évig használja és ingyen odaadja vkinek és vesz újra egy swiftet 3.000.000-ért akkor neki is van 20 évig autója minimum:)

Viszont ha vesz 6millióért egy használt bmw-t és a többszörösét rákölti a javításoknál... akkor 20 év múlva lesz egy 25-30 éves bmw-je a suzukisnak pedig egy 10 éves autója ... kicsit bonyolult eszmefuttatás de aki akarja megérti :P

Lány pedig ne akarjon gyorsulgatni mert nem arról híresek a nők :DDD

Üdv egy joghallgató (cöööhhh)

2011. szept. 2. 23:55
 23/25 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

egyébként most volt itt felénk egy rallyfutam.

Legjobb suzuki: suzuki 1.3 (nem gti!!!) legjobb idő: 0:07:28,20

Legjobb bmw: bmw E36 325i tehát 100 ccm híján 2xakkora motorral legjobb idő: 0:07:48,40

2011. szept. 3. 00:01
 24/25 anonim ***** válasza:

A Suzuki Swift Mk. 2 és Mk. 3-nál Daewoo Tico-nál és Daewoo Matiz-nál 100+km/h-nál ~100%-ban halálos a baleset végkimenetele.

A BMW 200+km/h-nál ~80%-ban halálos a baleset végkimenetele.

A BMW 100+km/h-nál ~20%-ban halálos a baleset végkimenetele.

Suzuki Swift Mk. 2 és Mk. 3, Daewoo Tico, és Daewoo Matiz városi kisautó 50-75km/h-ra tervezve.

"Meg akárki akármit mondhat a BMW masszívabb és biztonságosabb :)

Szerinted ez a válasz nem hasznos.

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 2010-02-13 20:52"

2011. szept. 25. 09:56
 25/25 anonim ***** válasza:

A BMW-s úrnak ha erre jár!

Az ilyen alakok rombolják a mi elit közösségeinket mint te,akik miatt a BMW és sok más prémiumgyártó presztízse degradálódik. Nem akarok konkrét példákat felhozni arra vonatkozóan miről ismerszik meg az autójuk és miért rühellik őket annyian mert az sokáig tartana. Te nagyokos az meg se fordult a fejedben, hogy esetleg azért nem vesznek ilyen autókat mert a fogyasztás-biztosítás-fenntartási költség mix nem nekik lett kitalálva???? Anno amikor még 300CE-vel jártam volt olyan év (kb 15 éves lehetett akkor) amikor közel 700 ezer forintot költöttem az autóra. Pedig a 124-es típusok közel sem annyira bonyolultak és drága alkatrész ellátottságúak mint az utána következő szériák. A w211-ben pl az elektrohidraulikus fékrendszer meghibásodása is többszázer forint. Ennyit meg az átlag suzukis jó ha 5 év alatt rákölt a verdára. Gondolkozz fiam mielőtt idehányod a hülyeséget!

2011. okt. 21. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!