Suzuki swift 1,6 sport?
Ha olyan paraszt kis gyorsulgatós lennék, mint ti, akkor felajánlanék egy versenyt, gyere az enyém ellen..
De a BMW megtanít valami olyasmire, amire a Suzuki nem.
Méltóság, luxus.
Ha megelőz egy Suzukis kiröhögöm, érted?
Tudod milyen ideges lesz a sok kis hülye, mert kiröhögtem?
Ezerszer jobb, mintha ilyen kemény sztrítrészinges hülyegyerek lennék.
A BMW-ben hátradőlsz és vezetsz. Élvezed az utat.
És tudod a Suzukisokkal ez a baj.. Nem értitek miért kezelnek titeket külön állatfajként.. hát ezért!
Bárki valamit mond a Suzukira máris le akarjátok gyorsulni, hogy megmutassátok, milyen jó az. És már a hócipőm tele van, hogy állandóan nekem kell satufékeznem a főutakon mert az ezüstmetál swiftsportos nekiállt előzni a kamionkonvolyt és majdnem beleszállt a pofámba.
Egyébként tudod mi a különbség a Swift és a Swift sport kasztnija között? Lényegében semmi! Mivel ugyanaz a kasztni (+pár menő spoiler..), ezért nem tudják merevebbé tenni. Kivéve ha raknának bele bukókeretet, de gondolom az a tiédben nincs... Sok sikert, gyorsulgass nagyokat. Remélem egyszer találkozunk majd egy piroslámpánál és megmutathatod nekem, milyen kemény is vagy te.
..de a BMW-m még 20/40 év múlva is autó lesz.. pedig már most 21 éves! Majd megnézek pár Suzukit 21 év múlva..
LoL
Érdekes megközelítés: Tény: a suzuki nem karambolra való, nem arra tervezték, hogy a kamaz legyen a gyengébb. Tény az is, hogy a BMW kényelmesebb. Tény, hogy 1-esben, 2-esben nem sok autó fogja meg a swiftet, ha gyorsulásra kerül a sor. Tény, hogy 3 fajta suzukis van: A kalapos nagypapa, az agyonspoilerezett száguldó hülyegyerek, és van, a normális vezető, akinek nem telik másra( és lehet nem akar mást se venni, mert szereti a suzukiját). BMW-sből kétfajta létezik: 1: aki nem tudja elviselni, hogy más is megy előtte, 2: h*lyepi*a aki nem érzi az autó méreteit, és nem mer vele menni.
Tapasztalat.
Nem kevesebb a suzukis a BMW-snél, csak jobban lenézik, mert "mit akar itt ez a töketlen csíragyerek a buzukijában". Amúgy megnézném, hogy ha szervízre kerül a sor, hogy szívja a fogát a BMW-s úriember.
Csókoltatom a sok hülyét, aki még nem is ült suzukiban, de fikázza, mert olyan okos, és mindenhez ért. Én nem félek vezetni a suzuimat, mert csupán arra telik, de igyekszem biztonságosan közlekedni vele. Érdekes módon engem a "buzukimban" általában pl: jobbkezes utcánál balról nem suzukis akar megölni, hanem inkább nagyobb méretű kigyúrt autósok. Nem védem a suzukisokat, mivel van köztük elég sok hülyegyerek aki csak jaszkarizik, de azért nem mindegy, hogy valaki 200.000 km-es vezetési tapasztalattal vezet egy suzukit, vagy éppen fél éves jogsival vezeti a 7-es bömöst. Lehet lehurrogni.
BMW-s úr vagyok :D
Az utolsónak tök igaza van. Egyébként én egyik csoportba sem tartozok, nem állok le ilyen gyorsulós keménygyerekekkel :)
Egyébként az autóm órája még nem fordult át mivel a BMW-k órájára nem 5 számjegy fér hanem 6 mivel tartós.. és most tart 216000-nél (ha ebbe is belekötsz lefényképezem) , én vagyok a 4. tulajdonosa. Az első egy idős orvos volt, ő újonnan vette, aztán 2 autószerelő aztán én :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!