Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki swift 1,6 sport?

Suzuki swift 1,6 sport?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 16:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ha olyan paraszt kis gyorsulgatós lennék, mint ti, akkor felajánlanék egy versenyt, gyere az enyém ellen..

De a BMW megtanít valami olyasmire, amire a Suzuki nem.

Méltóság, luxus.

Ha megelőz egy Suzukis kiröhögöm, érted?

Tudod milyen ideges lesz a sok kis hülye, mert kiröhögtem?

Ezerszer jobb, mintha ilyen kemény sztrítrészinges hülyegyerek lennék.

A BMW-ben hátradőlsz és vezetsz. Élvezed az utat.

És tudod a Suzukisokkal ez a baj.. Nem értitek miért kezelnek titeket külön állatfajként.. hát ezért!

Bárki valamit mond a Suzukira máris le akarjátok gyorsulni, hogy megmutassátok, milyen jó az. És már a hócipőm tele van, hogy állandóan nekem kell satufékeznem a főutakon mert az ezüstmetál swiftsportos nekiállt előzni a kamionkonvolyt és majdnem beleszállt a pofámba.

Egyébként tudod mi a különbség a Swift és a Swift sport kasztnija között? Lényegében semmi! Mivel ugyanaz a kasztni (+pár menő spoiler..), ezért nem tudják merevebbé tenni. Kivéve ha raknának bele bukókeretet, de gondolom az a tiédben nincs... Sok sikert, gyorsulgass nagyokat. Remélem egyszer találkozunk majd egy piroslámpánál és megmutathatod nekem, milyen kemény is vagy te.

..de a BMW-m még 20/40 év múlva is autó lesz.. pedig már most 21 éves! Majd megnézek pár Suzukit 21 év múlva..

2010. febr. 15. 19:30
 12/25 anonim ***** válasza:
Na de utálom a fajtátokat.. 100éves bömi annyi km van benne hogy az óra már 2x átfordult. Inkább ülök be egy 2-3 éves Sport swiftbe mint egy 20 éves BMW-be. Am Multivan-om van nem suzukim mielőtt még nagyon menne a szutykozás...
2010. febr. 15. 21:02
 13/25 A kérdező kommentje:
Nagyon elgurultál a kérdés lényegétől a 21 éves BMW-del! Tudod milyen ideges lesz a sok BMW-s mikor lemaradnak a lámpánál, nem nagyon van kedvük röhögni a másik lámpánál?! Ja lehet, hogy a 21 éves BMW ki se tudja előzni a kamion konvolyt. Mig nem tudtam a BMW korát azt gondoltam, hogy legalább egy 2 éves M5-ről beszélünk a sok fényezés után, de kiderült , hogy nagyon nem, büszke lehetsz a luxusra és kényelemre.
2010. febr. 15. 21:04
 14/25 anonim ***** válasza:

LoL

Érdekes megközelítés: Tény: a suzuki nem karambolra való, nem arra tervezték, hogy a kamaz legyen a gyengébb. Tény az is, hogy a BMW kényelmesebb. Tény, hogy 1-esben, 2-esben nem sok autó fogja meg a swiftet, ha gyorsulásra kerül a sor. Tény, hogy 3 fajta suzukis van: A kalapos nagypapa, az agyonspoilerezett száguldó hülyegyerek, és van, a normális vezető, akinek nem telik másra( és lehet nem akar mást se venni, mert szereti a suzukiját). BMW-sből kétfajta létezik: 1: aki nem tudja elviselni, hogy más is megy előtte, 2: h*lyepi*a aki nem érzi az autó méreteit, és nem mer vele menni.

Tapasztalat.

Nem kevesebb a suzukis a BMW-snél, csak jobban lenézik, mert "mit akar itt ez a töketlen csíragyerek a buzukijában". Amúgy megnézném, hogy ha szervízre kerül a sor, hogy szívja a fogát a BMW-s úriember.

Csókoltatom a sok hülyét, aki még nem is ült suzukiban, de fikázza, mert olyan okos, és mindenhez ért. Én nem félek vezetni a suzuimat, mert csupán arra telik, de igyekszem biztonságosan közlekedni vele. Érdekes módon engem a "buzukimban" általában pl: jobbkezes utcánál balról nem suzukis akar megölni, hanem inkább nagyobb méretű kigyúrt autósok. Nem védem a suzukisokat, mivel van köztük elég sok hülyegyerek aki csak jaszkarizik, de azért nem mindegy, hogy valaki 200.000 km-es vezetési tapasztalattal vezet egy suzukit, vagy éppen fél éves jogsival vezeti a 7-es bömöst. Lehet lehurrogni.

2010. febr. 16. 12:46
 15/25 anonim ***** válasza:

BMW-s úr vagyok :D

Az utolsónak tök igaza van. Egyébként én egyik csoportba sem tartozok, nem állok le ilyen gyorsulós keménygyerekekkel :)

Egyébként az autóm órája még nem fordult át mivel a BMW-k órájára nem 5 számjegy fér hanem 6 mivel tartós.. és most tart 216000-nél (ha ebbe is belekötsz lefényképezem) , én vagyok a 4. tulajdonosa. Az első egy idős orvos volt, ő újonnan vette, aztán 2 autószerelő aztán én :)

2010. febr. 17. 20:04
 16/25 A kérdező kommentje:
Eddig nem ugy nézett ki mint aki egyik csoportba sem tartozik , ellent mondtál önmagadnak! És a swiftnek is 6 számjegyü a kilóméter számláló,akkor a swift is tartós! És az ncap teszt 4 csollagos ezt jó tisztázni.
2010. febr. 18. 21:27
 17/25 anonim ***** válasza:

Jó ne veszekedjünk már :D igazából a normális Suzukisokkal semmi bajom, haveromnak is ezvan. Csak a gyorsulgatás egy kicsit felhúzott :D

Béküljünk ki és mutassunk képet egymásnak a kocsinkról :DD

kezdek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. febr. 19. 13:53
 18/25 anonim válasza:
Őszintén bevallom én imádom a suzymat :)igaz a régi fajta de aranyos és az enyém elég jól felszerelt(e.ablak,e.tükör,légkondi). Pici 1.0 motor van benne de mindenhova elvisz könnyű vele parkolni és nem eszik sokat és nincs semmi baja. Mivel tanuló vagyok nem telik jobbra de próbáltam olyat kifogni ami jól felszerelt hogy ne azért fájjon a fogam h rosszul jártam. Persze nem a legjobb és nem ütközésre találták ki de nem kell lehurrogni.Meg az is igaz h egy bmw-vel értelmetlen versenyezni. De a lámpánál meglehet mutatni h mert suzuki azért megy :)
2010. máj. 13. 13:33
 19/25 anonim ***** válasza:
Üdv. Sorri hogy így beleírok a vitátokba annyit mondanék erről a Suzuki vs BMW csatáról hogy nincs értelme itt oltogatni egymást. Karosszériásként dolgozom és egy 5 tős BMW- jött hozzám törötten. Megmondtam a csávónak mennyibe fog kerülni (nem nagy költség első lökős kalapálás de kitudta fizetni mert volt pénze)de azért dobot egy hátast . majd a kollégám megmutatta neki a sima Swiftet és levolt döbbenve milyen jó autó… majd amikor jött vissza a kocsiért vígan mondta hogy vett a feleségének egyet és mint kiderült odáig voltak a Suzukiért . szóval nem minden BMW-S utálja a suzukist és nem minden suzukis utálja a bmw-st csak egy két ember annyira fajta mániás hogy más emberekbe ezt akarja beletolni. Szóval no komment az ilyenekről legszívesebben elütném az ilyeneket. Érdekes én most készülök venni egy Suzuki 1.6 sportot és egy audis meg mercis barátaim bólogatott hogy jó autó az és kiszeretnék próbálni. Azért nem olyan rosszak a suzukik ;) a város gokartjai de az autópálya tront a bmw-nek szavazom . ;)
2010. júl. 11. 17:22
 20/25 anonim ***** válasza:
csakhogy a suzukiba a 6 számjegyből az 1ik már a 100 métereket számolja XD
2010. aug. 21. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!