Suzuki Swift 1.6 Sport, Vélemények?
Sokat fogyaszt az 1.3 -hoz képest és nem megy sokkal jobban.
Mit szeretnél amúgy? Olcsó kocsit? Keveset fogyasszon vagy menjen? Én a helyedben a leírt CRX et venném. Esetleg BMW 320i-t(hat henger elég kemény) vagy Golf III- IV GTI. Esetleg gondolkozz el egy 1.9 TDI -n.
Bámulatos ez a magyar mentalitás. Ha valai suzukit akar venni egyből: -nehogy vegyél ennyiért már bmw-t kapsz és akkor te vagy a falu menő gádzsoja. Az mindegy, hogy kétszer annyit eszik fenntartása is dupla annyi az alkatrészről már nem is beszéljünk. De azért bmw-t kell venni mert akkro nem néznek le. Hihetetlen, hogy 2011-et írunk és Magyarországon az autó még mindíg státusz szimbolum. Holott pl. egy német! inkább vesz egy új renault vagy egy dacia-t mint más használt 4-5 éves bmw-t vegye meg. Míg a magyar megveszi a bontószükevény mercit meg bömöst csak azért hogy lássák, hogy ö mivel jár.Arrol nem is beszélve hogy 3000nél sose tankol többet mert nincs miböl.
Hogy a kérdésre is válaszoljak:megbizható jó kocsik. Én is ugy hallottam, hogy az 1.3 sport a paramétereihez képest jobb mint az 1.6. www.nepitelet.hu itt utánna tudsz olvasni mivel hogy a tulajok írják le a személyes tapasztalataikat.
azért okozna a bömösnek egy kis meglepetést ha összeakadna egy kis Swift Sportal
Próbáltak már sport swifttel lenyomni, nem jött össze... De majd ha tapasztalatból beszélsz, és vezetted mindkettőt, akkor gyere ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!