Suzuki Swift 1.6 Sport, Vélemények?
Azt nem írta a kedves kommentelő az elején, hogy 2-3 éves kocsiról beszél. Én kapásból a 12 éves régi Suzukira állítottam be a válaszokat.
Ebben az esetben vegyél (annyi pénzből) egy igaz régebbi 2004 -es Seat Leon 1.8T -t. Az jobb a Suzinal.
Azért egy Corolla Ts -t vagy Fiesta Rs -t ne említsünk egy lapont a Suzukival. Hiába is nézed a gyári adatokat.
Javaslatom. Vásárlás előtt próbáld ki a lehetséges modelleket és utána döntsd el melyik tetszik. Manapság nem nagy kunszt elvitetni magad egy próbakörre, ha komolyak a szándékaid.
"okozna a bömösnek egy kis meglepetést ha összeakadna egy kis Swift Sportal" barátomnak egy 330d -je van. Elmondása szerint még nem előzte meg egy Suzuki sport sem.
(pedig próbáltak)
Amúgy valaki jól írta. A sport teljesítményt ne 0-100 között nézzétek. Hanem 0-250 között az meg nehezen tudja a Suzuki, Fiesta, Corolla trio!
Sport kocsit akarsz? BMW M3, Skyline, Porsche, Audi S4, Leon Fr, stb.
"vásárolnék egy Subaru Impreza WRX STI-t 300Le-vel 407Nm-res nyomatékkal, egy ilyen gép ellen megmutathatná a haver BMW 330d-je, hogy mit tud"
Én meg vennék egy Sojuzt és leszíhat mindenki. Autókat kategórián belül szokás hasonlítani. Összkerekes turbós benzines vs hátsókerekes dízel, hát elég hülye példa volt.
2 gurigáért nem vennék Swift Sportot. Annyiért normálisabb sportos autót is lehet kapni, nagyobbat is, erősebbet is, jobban feszereltet is. ( azt is érdemes belekalkulálni, hogy 5 év mulva a kocsi nem fog 1 milliót sem érni).
Kár a gőzért Kérdezö ezek a nyomorult bmw-sek mindig ezt csinálják. Minden árkategóriában minden szempontból a bmw a legjobb kocsi a világon.Akármit akármivel hasonlítanak össze midig a bmw jön ki győztesen. szánalmas... meg amit az úton művelnek arrol ne is beszéljünk. Aljanépe!Lehúzzák a márkát ezek a szerencsétlenek akiknek nem azért kell kocsi mert az tetszik hanem azért hogy lássa a szomszéd, hogy ő mivel mászkál közben 2000-t tankol meg kenyérből nem eszik eleget de béemwé az kell... ez a magyar mentalitás.
(akinek nem inge ne...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!