Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vajon mi lehet a hiba oka?

Vajon mi lehet a hiba oka?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve vásároltam az Opel F Astrámat amely benzin-gáz üzemű. Amikor már a kereskedőtől hoztuk haza az autót ki villant a motor hibát jelző sárga lámpa a műszerfalon, de csak akkor amikor gázüzemben használtam, benzinen nem villant ki a led, de igazából az autót nem vettem napi használatba mert a másik autómat koptattam! Pár hónap múlva az egyik hidrótőke hangos lett és kicseréléskor vették észre hogy a szelepeknél csupa korom minden, a szelepeket cserélni kellett valószínű hogy vezérműszíj szakadás lehetett. Mindent rendre megcsináltak de most is gáz üzemen alapjáraton ha huzamosabb ideig járatom olyan hangot ad mintha nem mennének a hengerek, és ki gyullad a motor hibát jelző lámpa.Vajon mi lehet a hiba oka?
2010. febr. 13. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Lambda-szondát nézetném meg, és cseréltetném ki, sokszor az az okozója a sárga, motor visszajelzőnek! Amúgy akármi lehet!
2010. febr. 13. 14:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért nem olvassátok ki? Már nincs olyan szerelő akinek ne létezne akár a legegyszerűbb olvas-töröl műszere.Ahol nincs hát biza én oda nem mennék,mert kérdem én mi alapján javít!? Jó a futóművet lehet:))
2010. febr. 13. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!