írnátok nekem menő kocsikat?
range rover stb. ilyeneket :)
köszi
mindenkinek megy a like
Barkas B1000
Zuk
Uaz 469
Wartburg 353 Combi
Fiat 126
Skoda 120
Fiat Uno
Suzuki Maruti
Daihatsu Charade
Daewoo Tico
Oh pont ma volt egy fura eset tankolásnál...
Fiatal srác a fekete M rendszámos e46 318i-vel lehúzott ablakkal (amin félig kilóg az ember) és ordító zenével beáll mellém a kútra. A G Astrámnál már kattan a pisztoly amikor hallom hogy csávókám mondja a kutasnak hogy "ezerötérlégyszi" :D :D
16-os
Nyugodt lehetsz, hogy a fennebb emlitett srác a kemény 318-al nem ebből az okból tankolt 1500 forintért.
Előző, így van.
Egyébiránt, nem is olyan gyengusz a 318i 2002-től a 140-150 pacival (az E90 320i-ba is az a motor van bepakolva), csak a tankolóművészeknek általában 2002 előtti van, ami maximálisan csak 118 lóerővel "bír".
Ugyebár a fiatalok az összes pénzükért megveszik az autót, azután már a tankolás is nehézkesen megy. Majd persze siránkoznak, hogy nincs pénzük és hogy el kell menniük külföldre dolgozni. Azután ki is megy és mi lesz az első dolga? Az, hogy a magasabb keresetéből egy év után szintúgy vesz egy olyan autót, ami elviszi az összes megkeresett pénzét. Ilyenek, lényegében az autóra, annak eltartására keresnek.
citroen kacsa
Szerintem ez tök menő, vagyis én ellenék egy ilyennel, feltéve, ha műszakilag is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!