írnátok nekem menő kocsikat?
range rover stb. ilyeneket :)
köszi
mindenkinek megy a like
Milyen szempontból menő? Népszerűségben? Vonzza a csajokat? Vagy arra alkalmas autó legyen, amiben többnek érezheti magát az ember?
Nekem sok autóm volt már (a legtöbb hamar el lett adva, de egy ideig jártam velük) és amire felfigyeltek, az az Audi (a nőknek is nagyon bejönnek az Audik).
A BMW-vel senki nem foglalkozik, több is átment a kezem alatt és ezt tapasztaltam, de egy i8-at biztosan észrevesznek, csak ahhoz nem volt és szerintem nem is lesz szerencsém, ami nem nagy baj.
A Land Rover, Range Rover közül inkább az újabbak feltűnőbb, "menőbb" autók, a régebbiek szinte észrevehetetlenek. Talán egy Defender ritkább, feltűnőbb jelenség.
Neves, drága sportautók nem voltak az autóim között, de azon biztosan "menők" valamilyen szempontból.
Nem tudom, valahogy eddig egy autóban sem éreztem, hogy több, "menőbb" lennék, ha bennük ülök. Olyan ember, akinek nincsenek önértékelési zavarai, annak az autó csak egy használati tárgy, nincs szüksége arra, hogy csak azért vegyen egy autót, hogy menőbb legyen tőle (kivéve esetlegesen a veterán autózást, mert azt megértem). Talán ezért az állandó autóm egy G Astra és mellette veszek-eladok más autókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!