Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » írnátok nekem menő kocsikat?

írnátok nekem menő kocsikat?

Figyelt kérdés

range rover stb. ilyeneket :)

köszi

mindenkinek megy a like

2015. febr. 25. 11:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
56%
Knight Rider
2015. febr. 25. 11:22
 2/20 anonim ***** válasza:
lamborghini, ferrari, porsche
2015. febr. 25. 11:28
 3/20 anonim válasza:
bentley, aston martin, ferrari
2015. febr. 25. 11:32
 4/20 anonim ***** válasza:

Milyen szempontból menő? Népszerűségben? Vonzza a csajokat? Vagy arra alkalmas autó legyen, amiben többnek érezheti magát az ember?

Nekem sok autóm volt már (a legtöbb hamar el lett adva, de egy ideig jártam velük) és amire felfigyeltek, az az Audi (a nőknek is nagyon bejönnek az Audik).

A BMW-vel senki nem foglalkozik, több is átment a kezem alatt és ezt tapasztaltam, de egy i8-at biztosan észrevesznek, csak ahhoz nem volt és szerintem nem is lesz szerencsém, ami nem nagy baj.

A Land Rover, Range Rover közül inkább az újabbak feltűnőbb, "menőbb" autók, a régebbiek szinte észrevehetetlenek. Talán egy Defender ritkább, feltűnőbb jelenség.

Neves, drága sportautók nem voltak az autóim között, de azon biztosan "menők" valamilyen szempontból.

Nem tudom, valahogy eddig egy autóban sem éreztem, hogy több, "menőbb" lennék, ha bennük ülök. Olyan ember, akinek nincsenek önértékelési zavarai, annak az autó csak egy használati tárgy, nincs szüksége arra, hogy csak azért vegyen egy autót, hogy menőbb legyen tőle (kivéve esetlegesen a veterán autózást, mert azt megértem). Talán ezért az állandó autóm egy G Astra és mellette veszek-eladok más autókat.

2015. febr. 25. 11:34
 5/20 A kérdező kommentje:
utolsó nagyon köszi:)
2015. febr. 25. 11:44
 6/20 anonim ***** válasza:
csak nem rövid a ceruza??
2015. febr. 25. 12:16
 7/20 Beviz Elek ***** válasza:
Maybach
2015. febr. 25. 12:38
 8/20 dirtboy ***** válasza:
aston martin vanquis vagy one,arra a formára szerintem férfiak és nők szíve egyaránt megdobban.
2015. febr. 25. 13:07
 9/20 anonim válasza:
Ikarus, MAN, Scania, Volvo
2015. febr. 25. 13:24
 10/20 szántóvető ***** válasza:

ezt még a jenkik is elismerik: [link]

de van egy erősen hiányos lista,ezek is menőnek számítanak szerintem a mai napig:

[link]

[link]

2015. febr. 25. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!