Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw e46 coupe 330d (04-05)...

Bmw e46 coupe 330d (04-05) vagy Audi a6 2.7tdi (05-06) vagy 2006 utani e90? 2-3millio kozt valogatnek.

Figyelt kérdés
Leginkabb az alkatresz arak erdekelnenek meg a fogyasztas. Lehetoleg csak hozzaertok velemenyet varom! Koszonom

2015. febr. 24. 17:03
 1/8 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nem tudom, hogy lesz e olyan aki mind a 3 típust ismeri.

Én az E90-hez tudok hozzászólni. Nekem egy 320D-m van.

Fogyasztása átlag olyan 6.4-6,7 között mozog vegyes használatban, sportos vezetés mellett.

Alkatrész árakról egyelőre nem tudok mit mondani, mivel kb 4 hónapja van meg és a kötelező olajcserén kívül még komolyabban nem kellett költeni rá (hibamentes).

Én 3,5 millióért vettem egy nagyon megkíméltet.

2015. febr. 24. 17:46
 2/8 A kérdező kommentje:
És e90-et milyen ártól szabad megvenni? itt átlagra gondolok
2015. febr. 24. 18:00
 3/8 Koaxk Ábel ***** válasza:

Átlagot nem tudok mondani mert én kifejezetten alkalmi vételre vadásztam, gondolok itt olyanra, hogy:

- rendszeresen karbantartott

- vezetett szervízkönyv

- valós kevés km

- magyarországi első tulajdonos

Addig vártam amíg szembe nem jött a megfelelő.

Úgy gondolom, hogy azért 3 millió környékén már elfogadható állapotúakat biztos, hogy lehet találni, ha nem is azonnal.

Ami biztos, hogy 2 millió környékén nem mernék ilyet venni.

2015. febr. 24. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Az E46-ot ismerem jól, A6-om pedig nekem is van, csak 3.0 TDI-vel.

Az alkatrész egyforma drága mindhez, csak az Audi talán megbizhatóbb, de a BMW-nél is elég jól sikerült a 3000-res dizel. Mondjuk én ha már 3 millát adnék ki, akkor nem E46-ot vennék, már csak azért sem, mert kb a párszázezer forintos 316-osokkal egy kalap alá veszik majd, és amúgy is egy generációval régebbi tipus, mint az A6, ami 2004-ben jött ki. Szerintem az A6-al járnál a legjobban, nagyobb mint az E90. Bár a megbizhatósággal az E90-nél sincs gond, ha esetleg jobban tetszik a BMW, akkor ajánlani tudom, egy 325D nagyon jó választás ebből.

Ha meg Audi, akkor legyen 3000-es dizel szerintem, mert alig eszik többet, viszont sokkal erősebb, és kifinomultabb motor.

2015. febr. 24. 18:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat! Visszaterve azert gondoltam az e46ra mert 3m korul mar vannak JO alapotuak belole.. es felek hogy ilyen aron a6ost nem nagyon talalnek.. elnezest a helyesirasi hibakert csak telefonon vagyok..
2015. febr. 24. 18:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Es meg annyi hogy az audinak azon belul ennek a szerianak valojaban iszonyat rosszul sikerult az automata valto??
2015. febr. 24. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:

E90-ből is fut már egy rakat 316i az országban, ezzel az erővel i8-at kell venni.

Az E90 személy szerint nekem nem jön be (majdnem úgy néz ki, mint az egyes BMW-k, ami kicsit ciki, már a Volvónál sem jött be, hogy szinte úgy néztek ki egy időben a modelljeik), nem is ezért írom, de nem tartják valami megbízhatónak az E90-eket a BMW-s szakik (kevés km-rel még biztos azok).

A legtöbb változat az E46-ból és E90-ből is a 320D, ebből fut a legtöbb az utakon, ebből van nagy választék viszonylag olcsón. Ezek közül keresnék valami megkíméltet, ami még nem látott murvás autókupecot. A 330D ritka (a 325D talán ennél is ritkább), ezért az árát is megkérik majd, még a nagyon sokat futottaknak is. Ha 2-3 millió forint rá a keret, akkor inkább 3-ért kellene keresgélni.

Egyszóval, a BMW ingoványos talaj. Én is inkább az Audit javasolnám. Ami a keresgélést illeti, én is azokat jelölném be, amiket Koaxk Ábel.

2015. febr. 24. 22:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Audi 2,7 tdi elég halovány, akkor már inkább 3.0 tdi. A váltójavítás fél milla körül kezdődik. De ez a bmw-nél is 200 e körül beköszönhet. A bmw E90 2 literes motorjánál remeghetsz mikor szakad a lánc. E 46 330D vagy e90 330D egy remek kézi váltóval már ad élményt.
2015. febr. 25. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!