Bmw 320cd coupe (e46) vagy audi 1.9pdtdi (a4)? Mind a kettő 2005-2006-os évjárat.
E46-as BMW-t csak 2005-ig gyártották. Szóval abból 2006-ost tutira nem fogsz találni.
Nekem E90-es BMW-m van 2 literes dízel motorral, pont egy Audiról váltottam A3-asról 2.0 PDTDI motorosról.
Bár A4-esem sosem volt, de mivel kb ugyanaz mint az A3 csak sedánban, így van egy sejtésem milyen lehet.
Ebből kiindulva, viszont szerintem a BMW jobb. (szem előtt tartva, hogy az E46-ot nem ismerem)
Azt tudom, hogy még a 140 lovas 2 literes dízel sem egy versenygép, szerintem az 1.9-es motor elég vérszegény lehet ilyen kasztnival. Mondjuk ez attól függ ki mihez szokott.
Megbízhatóság passz, de abban lehet, hogy az Audi a nyerőbb.
2007-ig gyártották az E46-ot. [link]
De 2004 utániakat nehéz találni, vagy ha igen, akkor magas áron vannak.
Az Audi ára is elég magas, de a fenntartása olcsóbb. A4-ből a B7-eset venném, mert már modern kinézete van és teljesen jó az 1.9pdtdi motorral is, a dízeles nyomaték miatt nem számít neki a nem egészen 1.5 tonna, lazán viszi az autót.
Esetleg tudom ajánlani a Seat Exeot is, ami az A4 B7 változatának Seatként újracsomagolt változata, amit 2008-tól gyártottak, újabb és ahhiz képest olcsóbb, mintha egy A4 B7-et vennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!