Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mien autót vegyek?

Mien autót vegyek?

Figyelt kérdés

Autó-t kell vennem mivel a mostani már nem megbízható. Több autót is kinéztem de nemtudom meik lenne ideális. Napi 200-250 Km-t járok ezért egy olcsón fentartható autó kell. Ami nekem fontos hogy diesel, kombi, 2000-2003 közti és legyen benne tempomat. Amiken gondolkodom az:

VOLKSWAGEN PASSAT VARIANT 1.9 TDI

OPEL VECTRA CARAVAN 2.0 DTI COMFORT

CITROEN C5 BREAK 2.0 HDI (eddig ez a nyerő)

AUDI A6 AVANT 2.5 TDI MULTITRONIC

FORD MONDEO COMBI 2.0 TDCI

RENAULT LAGUNA GRANDTOUR 1.9 DCI

Az utolsó 3-ról próbáltak lebeszélni hogy motorilag egyik sem a legjobb. A C5-ös pedig azért nyerő eddig mert a hydro-alváz nagyon kényelmes és a könyök támla is nagyon jól van megoldva.

Előre is köszönöm a segítséget. (És kérem a Francia az szar válaszok kíméljenek)

2015. febr. 24. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Meglátásom szerint a Vectra a legjobb lehetőség. Ezzel az autóval lesz a legkevesebb probléma. A Citroen annyival drágább, hogy a különbségből kijönne például egy magyar helyesírási tanfolyam ára. Minden kétséget kizáróan a Citroen a legkényelmesebb mind közül, de benne van a korban. Nem az a baj vele, hogy francia, hanem az, hogy komplikáltabb megoldásokat használ, mint az egyszerűbb Opel. Ha nem gond, hogy költségesebb lesz, akkor bátran bele lehet vágni a C5 megvásárlásába is.
2015. febr. 24. 15:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem Passat, nekem bevált. Itt egy használtteszt: [link]

Egyébként összességében nem rossz autó egyik se, csak alaposan meg kell nézni mit veszel és kitől. Amelyikből jobbat/biztosabbat találsz, azt vedd.

2015. febr. 24. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Felsoroltál egy csomó problémás motort. Ezek közül csak az 1.9-es Passat megbizható igazán, de az nagyon jó.
2015. febr. 24. 16:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Az Opel adagolós DTI motorja is elég jó, miért lenne problémás? Jó az 1.9 TDI, de a DTI is.
2015. febr. 24. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Mivel többször is leírtad,csak meg kell kérdeznem,hogy te most frankón nem tudod hogy "j"-vel vagy "ly"-vel írjuk azt a bizonyos szót?!?!?!
2015. febr. 24. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak nem találja a "LY" gombot a billentyűzeten. Nem poénkodok, láttam már olyat évekkel ezelőtt, aki a "ZS" gombot kereste.
2015. febr. 25. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!