Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Max 200 ezerig milyen autót...

Max 200 ezerig milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés
A kevés fogyasztás, és az olcsó fenntarthatóság a legfontosabb szempont.
2015. febr. 8. 17:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Most nem bántásból, de nem akarsz még egy kicsit hozzáspórolni és valami értelmeset venni?

Én ennyiből egy jobb biciklit, esetleg robogót vennék. Vagy spórolnék még, ahogy írtam.

2015. febr. 8. 17:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Talán Suzuki Swiftet tudnál venni.
2015. febr. 8. 17:23
 3/13 anonim ***** válasza:
51%

200-ért kocsi...?

a bicom 150e ft voltam

a motorom pedig 300e ft

eltudom képzelni milyen kocsit kapsz ennyiért :D

Szerintem inkább 400-600e ft közötti kocsikat nézz.

Lehet, hogy sok, de ha nem évente akarod cserélni, hanem több évekig használni akkor ez befektetés

2015. febr. 8. 17:26
 4/13 anonim ***** válasza:
63%

Ennyi penzbol semmilyet. Nezz korul a hahu.hu-n, ird be ezt az osszeget mint hatart, es borzadj el. Ennyiert meg roncsokat sem kapsz, maximum tenylegesen bontasra szant karambolos fel-autokat.

Ha netalan megis talalsz (30 eves Ladak, ilyesmik), akkor szamolj hozza kb 50k-t atirasra, biztositasra. Meg meg egyszer az arat arra az elso szervizre, ami utan egyaltalan kozutra mehetsz vele.

Meg ne sertodj, de ha ennyi penzed van autora, vegyel inkabb buszberletet, mert a havi tankolas is megoldhatatlan mutatvany lesz neked.

2015. febr. 8. 17:30
 5/13 anonim ***** válasza:

Az én autómat több mint 5 éve vásároltam a kérdésben említett összegért. Azóta 150 ezeret költöttem rá.

Fel kellett újítani a futóművet, kilakatolni az alvázat és szűrőket, gyertyákat, olajat cseréltettem benne.

A típust nem merem leírni mert ez a modell kis hazánkban a "bukott" emberek autója. Annyit "segítek", hogy már említette az egyik hozzászóló.

Amúgy egy 22 éves autóról beszélek.

2015. febr. 8. 17:51
 6/13 anonim ***** válasza:
ennyiért még ladából is legalját kapni!a kevés fogyasztást egy 200ezres autónál nem tudom értelmezni,mivel alsó hangon huszonéves autót adnak ennyiért,ami megy is lábán!
2015. febr. 8. 18:48
 7/13 SándorÚr ***** válasza:
Lehet kapsz egy öreg autót mondjuk Renault5 viszont a hétvégi szerelésekre legyél felkészülve
2015. febr. 8. 19:02
 8/13 A kérdező kommentje:

És ha gyűjtök még hozzá 50 ezret?

[link]

[link]

2015. febr. 8. 19:28
 9/13 anonim ***** válasza:
3 ajtós swifteket már lehet venni ennyiért.
2015. febr. 8. 19:36
 10/13 anonim ***** válasza:
esetleg régi Clio?
2015. febr. 8. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!