Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen tabletet (táblagép)...

Ezakarim kérdése:

Milyen tabletet (táblagép) vegyek 20-25-ezerig?

Figyelt kérdés

2014. nov. 14. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmilyent, ennyiért csak szemetet kapsz, azért meg kár kiadni 20e forintot
2014. nov. 14. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Tegyél még hozzá 5 ezret és vegyél 30 ezerért egy Asus Memo Pad ME70C-t. Egy átlag felhasználó igényeit bőven kielégíti.
2014. nov. 14. 21:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Rendben megnézem! :)
2014. nov. 14. 21:31
 4/6 anonim válasza:

Attól függ, mire kell.

Mondok két példát erre az árkategóriára.

Másfél éve vettem egy Sencor Element 7v2-t. 1 processzor, 7" kijelző, szóval alsó árkategória. Android ICS volt rajta. Probléma az volt (Értek az elektronikához) hogy az USB aljzata kb 10 használat után rajt maradt a zsinóron amit beledugtam. Szétszedtem, olyan aljzat volt rajt ami csak úgy rá volt ragasztva a panelre, fém leszorító pánt nélkül. Mindegy, ment enélkül is mert külön töltőaljzata volt. Majd az akkuja meghalt, akkor volt 4 hónapos, garanciába cseréltettem az akkut. Egyébként az újjal volt hogy 4 órát elment. Nagyon lassú volt, alap böngészőnél már 2 tabbal belassult, úgyhogy egy szép napon betettem az ágy lába alá lefekvés előtt és aludtam egy jót rajta. Az akkut kivettem belőle előtte :)

Aztán vettem egy nagyon behirdetett, mindenféle jóval reklámozott DigiTouch Tab7 Duo-t. Android Jelly Bean van rajta. Ezen már jobb a felhasználói élmény, picit gyorsabb mert 2 magos, viszont csak 2000 mAH akku volt benne, az előző egy magosban is 2400-as volt, így beletettem azt az akkut. Az eredeti gyárival 1 óra alatt lemerült, ezzel kibír 2,5 - 3 órát. Ezen meg nincs külön töltőaljzat, csak USB-n képes tölteni, ami ha ebből is kifordul, ez is mehet az ágy lába alá. Ez már elvisz azért a gyári böngészőben akár 3 tabot is :D Szóval ez a második hulladék.

Én igazából csak azért vettem, hogy néha jó rajta megnézni a híreket reggel korán, meg az időjárást, amikor nincs kedvem az asztali gépet bekapcsolni, de ezektől soha ne várj igazi jó felhasználói élményt, mert kukába való hulladék az összes.

Egy jó tab ott kezdődik, hogy beépített modem, SIM kártyahely, 10" kijelző, erős akku, és kb a 70-es árkategóriában nézelődj.

híeket olvasgatni jó a 20-as árkategória is, de számítani kell olyan szintű lassulásokra, hogy egy cigi is belefér :D

2014. nov. 18. 20:37
 5/6 A kérdező kommentje:
:DD köszi!
2014. nov. 19. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Szomorúan olvasom, 70 ropi kb egy normálisabb? ( ha van lové, laptop kicsi )

20.000. ft csak sütistálcának jó. ;)

Mp3 / filmnézésre kellene nekem, hosszabb buszozásnál. Max kis infőkeresés, és kártya...

2014. dec. 22. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!