Ti melyik tabletet vennétek tanulás céljából?
Főleg PDF-eket olvasnék rajta, amikben képek is vannak (anatómia atlasz, előadások..stb).
Első:
Második:
nekem 3110es galaxy tab van és nem ajánlom neked a márkát
kicsit se
belassuló szar
Asus Memopad!
A MMban nézegettem a tabokat, teszteket is olvastam, ez alapján írom ezt.
2-300 ezer egy ipad? jó drága helyen vásárolsz!
vegyél egy használt ipad2 vagy ipad mini-t 50ért, azzal jobban jársz mint ezekkel
iPad is van már 110 körül, ha nem Air-t veszel... a Mini még sokkal olcsóbban is. És szerintem sokkal jobban jársz vele, mint Androidos tabletekkel.
Retina Display, iOS, szerintem gondold át.
Hallod én, és jó pár barátom ezen a típuson tanulunk:
Minden megy rajta, és tökéletesen működik.
Tehát ha tanulásra (!!) kell, akkor amiket belinkeltél bőven túlzások.
A nagyobb méretű pdf fájlokat, a legszuperebb tabletnél is érdemes több részre vágni (akár 10 részre is- vagy mondjuk fejezetenként), és ugyanez érvényes ppt előadásokra is. A kijelzőt sokan tartják fontosnak, de alapvetően ez sem befolyásolja a tanulás folyamatát. Azt remélem tudod, hogy régebben fekete-fehér rajzokon tanulták az anatómiát, és tökéletesen tudták. :)
Ha boncolásokat nézel, akkor pedig jobb egy külön képernyőre tenni, vagy egyből laptopon- asztalin nézni, elérhető árú tableten elég nehézkes.
"Minden megy rajta, és tökéletesen működik"
akkor a tied egy technikai csoda
volt ghoo-m, 6000ért adtam el, semmi nem ment rajta, a proci a világ leszarabbja, segédproci volt eredetileg, sose vegyél ghoo-t, nincs hozzá se rom se semmi, használhatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!