Ti melyik tabletet vennétek tanulás céljából?
Főleg PDF-eket olvasnék rajta, amikben képek is vannak (anatómia atlasz, előadások..stb).
Első:
Második:
"akkor a tied egy technikai csoda
volt ghoo-m, 6000ért adtam el, semmi nem ment rajta, a proci a világ leszarabbja, segédproci volt eredetileg, sose vegyél ghoo-t, nincs hozzá se rom se semmi, használhatatlan"
Akkor egy csodám van nekem is, és a környezetemnek is, ettől függetlenül tökéletes tanulásra, ha tetszik, ha nem.
te valami ghoo kereskedő vagy? vagy minek hazudsz ekkorát?
1gigán megy a procija és az 512 ramból max 300 érhető el, aki ért hozzá azt tudja hogy ez mit jelent: használhatatlan
az aksija olyan gyengusz hogy 2 óra alatt csontra lemerül, persze lehet hogy neked ez elég, használd egészséggel
"te valami ghoo kereskedő vagy? vagy minek hazudsz ekkorát?
1gigán megy a procija és az 512 ramból max 300 érhető el, aki ért hozzá azt tudja hogy ez mit jelent: használhatatlan
az aksija olyan gyengusz hogy 2 óra alatt csontra lemerül, persze lehet hogy neked "
Szerintem meg te vagy itt aki kamuzik. Annyira nem tudod, hogy oktatásra- tanulásra kevés pénzzel, hogyan lehet felhasználni egy alap tabletet, hogy szinte már bennem az van, hogy te valami kis elkényeztetett gazdag szülők buta gyermeke vagy.
Amit írtam tabletet jó tanulásra, olvasni szinte meg tökéletes. Persze ha játszani, meg minden modern NEM tanulási céljaidat akarod kiélni, akkor nyilván kevés, de tanulni, olvasni tökéletes, és képzeld nem csak 7 col feletti retina kijelzővel lehet!
Ami meg megmarad neki pénz, azt így látatlanban is azt hiszem lesz máshol helye.
"használd egészséggel"
Így is használom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!