Milyen tabletet vegyek?
Már nem azért, de az egy Ebook olvasó.
Ennyiért nem fogsz 10"-tól nagyobb normális tabletet venni
70-80k-ből talán kijön az új Nexus 7 (ami csak 7")
"legalább 11 colos vagy annál nagyobb"
Itt bukott meg az egész.
A tabletek vagy 7"-esek, vagy 10"-esek, és a kettő között is van még (pl. iPad mini 7,9", meg Samsung-nak pár 8-8,4"-es tabletje).
Létezik 10"-nél nagyobb tablet, de azok ritkábbak, és 70-80k-ért nincs se használt, se lopott, se semmilyen.
Na jó hazudtam, egy van, de az minden téren hulladék, de ha gondolod nézd meg milyen: Yarvik Xenta 13c TAB13-201
Ezen kívül már 100k a legolcsóbb, és akkor az sem valami jó még.
És gondold újra, hogy biztos 11+ inches tabletet akarsz-e. Lehet elsőnek azt hinnéd, hogy a nagyobb a jobb, de érintőkijelzőnél másabb a helyzet. Ha túl nagy akkor már nehéz használni, a 10" még határeset, valaki a nagy tabletet szereti, de annak sem kéne 10"-esnél nagyobb, legtöbb ember meg kifejezetten a 7-8"-es tableteket veszi, mert az jobb méret.
10" felett már csak egérrel/billentyűzettel lehet normálisan használni egy tabletet, viszont akkor az már megint egy laptop
Hát mostanság elég sok van de nekem most a hp slate 6 vagy 7 bats hangszóró van benne :D de a 6-nak szerintem jobb a kinézete :) de csak a 7 kapható Magyaro.
Nem tudom tetszik-e az ipad Air/mini az is nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!