Jogsisok! Aki bukot vizsgán az miért bukot?
miii?
Bukósisakot kell viselni vizsgán?
Azért bukot,mert sapka nem volt.
Ha jól vezetsz, akkor a legszemetebb vizsgabiztosnál is átmész.
Én is hibátlanul csináltam, pedig az oktató is befosatott hogy nála tuti megbukok meg az előző vizsgázó is sírt mert ordított vele.
Nem kell addig vizsgára jelentkezni, amíg nem tudsz megfelelő módon közlekedni.
Nem szégyen az, ha kell még néhány plusz óra, ha a vizsgán a figyelmedet a kocsi kezelés köti le, nagyobb eséllyel nézel el valami fontosat.
Meg lehet bukni a kocsi kezelésen, de el lehet bukni egyetlen hibán is, ezeknek az alapja jellemzően a figyelmetlenség: "nem vettem észre"
Van ismerősöm, akit a bukás ellenére megdicsért a vizsgabiztos, nem volt baj a kocsi kezeléssel, határozottan közlekedett, de egy fontos táblát nem vett észre - azonnal bukás.
Azért is megbuktathat, ha látványosan szenvedsz az autóval, de olyankor az a jellemző, hogy többet figyel a vizsgázó a benti dolgokra, a kintire kevesebb figyelem marad, s ebből lesz a hiba.
Az is benne van a kalapban, hogy sikerül a vizsgád, csak annak elvileg nem tipp-mix-stílusban kellene nekiindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!