Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogsisok! Aki bukot vizsgán...

Jogsisok! Aki bukot vizsgán az miért bukot?

Figyelt kérdés
Szerdán vizsgázom és kiváncsi vagyok mirre figyeljek jobban. Az oktatom már beszélt erről de kiváncsi vagyok a ti történetekre.
2015. febr. 22. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:

miii?

Bukósisakot kell viselni vizsgán?

Azért bukot,mert sapka nem volt.

2015. febr. 22. 20:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi teloról írok *bukott*mire*
2015. febr. 22. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha jól vezetsz, akkor a legszemetebb vizsgabiztosnál is átmész.

Én is hibátlanul csináltam, pedig az oktató is befosatott hogy nála tuti megbukok meg az előző vizsgázó is sírt mert ordított vele.

2015. febr. 22. 21:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért is van félelem bennem mert 1évet kihagytam és akkor swiftel (diesel) vezettem,jelenleg Ignisel(benzin) vezetek és néha még mindig lefulladok.. :/
2015. febr. 22. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem kell addig vizsgára jelentkezni, amíg nem tudsz megfelelő módon közlekedni.

Nem szégyen az, ha kell még néhány plusz óra, ha a vizsgán a figyelmedet a kocsi kezelés köti le, nagyobb eséllyel nézel el valami fontosat.

Meg lehet bukni a kocsi kezelésen, de el lehet bukni egyetlen hibán is, ezeknek az alapja jellemzően a figyelmetlenség: "nem vettem észre"

Van ismerősöm, akit a bukás ellenére megdicsért a vizsgabiztos, nem volt baj a kocsi kezeléssel, határozottan közlekedett, de egy fontos táblát nem vett észre - azonnal bukás.

Azért is megbuktathat, ha látványosan szenvedsz az autóval, de olyankor az a jellemző, hogy többet figyel a vizsgázó a benti dolgokra, a kintire kevesebb figyelem marad, s ebből lesz a hiba.

Az is benne van a kalapban, hogy sikerül a vizsgád, csak annak elvileg nem tipp-mix-stílusban kellene nekiindulni.

2015. febr. 23. 00:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Hibátlan kresz és rutin vizsga után úgy húztak meg forgalmin ahogy illik. A vizsgabiztos útvonalon kívüli helyen parkoltatott, egy, nem észlelhető mozgáskorlátozott hely volt üres. Úgy beálltam, ahogy illik, gyönyörű párhuzamos parkolás tolatva. Majd egyből kiszállított.
2015. febr. 23. 07:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Legfontosabb hogy ne arcoskodj, és ne legyél flegma mert azokat mindig meghúzzák, akármennyire is tud vezetni
2015. febr. 23. 15:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Sikerült! :)
2015. febr. 26. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!