Piros fénnyel villan a trafipax?
Figyelt kérdés
Ma hazafele egy piros fény villant rám az út szélén(nem autó volt)Elképzelhető,hogy trafipax volt?2010. febr. 12. 21:15
3/7 anonim válasza:
Ezt én nem is tudtam, most már tudni fogom. Én csak azt tudom, hogy a rendőrautó meg kék fénnyel villant, de az rögtön kiderül, nem hagyják kétségek között az embert. :-)
4/7 anonim válasza:
igen a traffi ledjét láttad meg,tehát üzemelt, ha gyorsan hajtottál várd a csekket.
5/7 A kérdező kommentje:
:(
Énsem tudtam ,hogy piros vénnyel villan!
Azthiszem készíthetem a pénztárcám..
2010. febr. 13. 13:44
6/7 anonim válasza:
.. a radaros trafi vakuja, fehér fénnyel villan.
a lézeresek vakuja az infra tartományban lévő fényt bocsájt ki, tapasztalatból tudom, hogy a szem számára nem látható
7/7 anonim válasza:
ha sötétben mentél haza akkor az új telepítettek pirosan villannak... tapasztalat... m1-m7 tábla után egy hónapja tették ki az újat... köszi meg is kaptam a csekket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!