Van egy simson s51-em, hogyan növeljem a végsebességet?
Figyelt kérdés
Most 58,5 km/h, de egy kicsit feljebb szeretném ezt tornázni.Nem mondom hogy száguldozni akarok, de azért kb 70 km/h-ig jó lenne, mit kéne ehhez csinálnom, kicserélnem? És ez kb mennyibe kerülne? Nem értek nagyon a motorokhoz, kb fél éve kezdtem, de azért az alapokat tudom.2015. febr. 21. 16:47
1/8 anonim válasza:
70es henger, erősített főtengely és hajtó kar, esetleg V-rezó.
2/8 anonim válasza:
KRESZ szerint segédmotorral csak 45km/h-val engedélyzett a haladás.
Minek is akarsz akkor 70-vel menni?
3/8 anonim válasza:
Meg ha ennyire menni akarsz akkor, ne segédmotorral menjél, hanem rendes motorral!
4/8 anonim válasza:
GehZurHölle
melyik motor az ami PONTOSAN 45-el megy? vagyis inkább 40el. Ki az aki pontosan betartja a korlátozásokat?
5/8 anonim válasza:
Előre rakj nagyobb lánckereket, hátra meg kissebbet
6/8 anonim válasza:
Hajolj előre, vagy tedd fel a lábaidat a hengerfejre (műanyag cipőtalp megolvad).
7/8 anonim válasza:
#4 pl a azok a segédmotoros robogók amik 49-50ccm-esek!
Mivel azokban van folytás, ahogy az enyémbe is (volt.)!
Ettől függetlenül, azért nem szoktam csutkáig húzni, úgyis csak széthajtanám.
Mellékesen meg mint mondtam, egy segédmotorral minek akar az ember 70-80-l menni??? AKkor vegyen az illető rendes motort, legalább 125ccm-st és kész!
KRESZ-t be kéne tartani, de tudom, hogy egyik rohadt birka sem képes rá soha, persze én sem mindig, de csak, mert rám erőszakolják, hogy most muszáj menni vagy valami.
8/8 anonim válasza:
még az oktatóm sem ment annyival amennyi szabadott volna. motoromnak (robogó 70-es vashengerrel) 110 a vége. olyan 70-80 az utazó. ha 60al megyek akkor a kuplungot csak pörgeti a harangban és elég keményen összeég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!