Éves gépjárműadó ebben az esetben is kikell fizetnem? Autó már nincs meg!
Figyelt kérdés
A minap kaptam egy papírt hogy a 2015.évtől gépjármű adója ....FT.
A lényeg az hogy a kocsi már megsincs, de még nem voltam kivonatni a forgalomból, hétfőn megyek és kivonatom, van bontótól papír is hogy elvitték meg minden egyéb... Megvan még a rendszám a forgalmi is, de azt lekell adnom...
A 2015.évre esedékes adót most akkor is kikell fizetnem ha az autó meg sincs? Nem igazán értem, ez az első papírom és az első éves adóm lenne!
Köszönöm...
2015. febr. 21. 13:55
1/1 anonim válasza:
Az éves gépjárműadót annak kell kifizetnie akinek a nevén volt a jármű az adott év január 1.-én.
Esetedben nem kell az egész évi adót kifizetni, csak részarányosan a kivonás napjáig. Majd jól besétálsz az önkormányzathoz az okmányiroda után, és kérsz egy másik csekket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!