Vezérlést milyen programmal lehet írni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Apa bontós, és kaptam tőle egy papírok nélküli bontásnak szánt 93-as 316i bmw-t. A kasztni használhatatlan, viszont a motorja nagyon egyben van és még indítható. Szeretném megtanulni, mivel, s hogyan kell a vezérlőelektronikát módosítgatni.
Milyen programmal, milyen nyelven van írva? Csatlakozó van, egy laptoppal szoktam diagnosztizálni kocsikat, de az nem nagy szám önmagában.
Arra vagyok kíváncsi, mikor átírják a vezérlést.
A segítő válaszokat előre is köszönöm!
2015. febr. 20. 09:26
1/3 A kérdező kommentje:
ncore-on volt fent az EDM Titanium, ez jó lesz, volt hozzá kb 4.5 GB tuning file.
Hátha segít majd másnak is.
2015. febr. 20. 09:36
3/3 anonim válasza:
Én most töltöttem le,köszi az infót.
ECM Titanium + Tuning files
Autós tuning program, amellyel az autó lementett (ECU) tartalmát tudod módosítani, tuningolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!