Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonon ha nagyon hajtom...

Simsonon ha nagyon hajtom terepen sárban meg állandóan csontra kipörgetve minden sebességet üzemórássá válik?

Figyelt kérdés
teljesen gyári állapot csak a folytás kivéve meg a henger 50/4es de nem pörög sokkal jobban kicsit jobban húz meg 70 helyett 75 el megy. Az lenne a kérdés, hogy ha mindig csonton hajtaNÁM akkor Dugót haarabb kéne cserélni pl? vagy gyertyát csapágyakat stb?

2015. febr. 19. 17:16
 1/8 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy pl 3000 ként dugó csre? de mindenütt max fordulat egy kettő,három négyben :D És akkor ha a henger is gyári lenne akkor mi a helyzet?
2015. febr. 19. 17:19
 2/8 anonim ***** válasza:
-te hány éves vagy ?
2015. febr. 19. 17:31
 3/8 A kérdező kommentje:
nem mindegy? miért nem lehet válaszolni ha ezt kérdeztem? mi ezzel a baj tudom nem erre való de ha ugy mennék MENNÉK mint egy versennymotorral szokás
2015. febr. 19. 17:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért kérdezte az előző, mert kíváncsi, hogy vajon hány évesen vagy képtelen használni a józan eszedet?

Magasabb fordulat -> ugyanazokat a mozgásokat egységnyi idő alatt sokkal többször kénytelenek elvégezni a gépezet alkatrészei -> szerinted vajon mi lesz a következménye?

Lassabban kopik, sőt még vissza is épül a henger falába és a dugattyúba némi acélötvözet, vagy esetleg-netalántán-véletlenül gyorsabban kopik?

2015. febr. 19. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez most vicc?
2015. febr. 19. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz, 14 éves korom óta megvan a Simsonom, gondolhatod mit kapott az anno egy 14 éves gyerektől, még a Marost is megjárta, volt hogy 3-an mentünk vele, meg persze énis rengetegszer "krosszoztam vele" és mégis semmi baja, azóta is ugyan az benne minden főbb alkatrész. Jól meg lettek azok akkoriban tervezve meg gyártva, sokkal nagyobb teljesítményt, és sokkal többet kibírnak, mint azt az ember gondolná.
2015. febr. 19. 21:19
 7/8 anonim válasza:
#6 Hány éves vagy? 14 és fél?
2015. márc. 7. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:
nagyon vicces vagy :))) amúgy nem értem ezt mire írtad
2015. márc. 7. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!