Milyen autót vegyünk?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnénk venni egy 2. autót. Pontosabban le szeretném cserélni,mivel már elkél egy új. A mostani egy Daewoo matiz. A keret 1 millió forint maximum(+\- 100.e). Gondolkoztam VW Polon, Audi a3. Szeretnék segítséget kérni,miket ajánlotok. Helyben járkálnék vele,főképp városban,néha néha egyikből a másikba. Milyen hasonló kisseb,ferdehátú kocsik vannak amikben 3-4 ember kényelmesen elfér. Köszönöm.2015. febr. 17. 17:33
11/17 anonim válasza:
Igen, a kényelmükkel nincs gond. De az elektronikájával annál több.
12/17 anonim válasza:
Nem mindegyikbe. Nekem is volt 307, a kötelező dolgokon kívül semmit nem kellett bántani, igaz nem sokat volt nálam, kb 50e kilométert mentem vele
13/17 anonim válasza:
206, ibiza, cordoba, astra, focus, stb:)
14/17 anonim válasza:
Ha a kapuval van gondod, akkor mit csinálsz a visszapillantókkal?
15/17 A kérdező kommentje:
Nem úgy ! kinyitni ki tudjuk, és srégen kell beállni, a hátulja miatt nem tudnánk a kaput becsukni. Ha nem értitek hogyan gondolom,szivesen rakok fel egy képet, amikor mind a 2 kocsi bent áll.
2015. febr. 20. 15:17
16/17 anonim válasza:
Sejtem már, de kép nem ártana.
17/17 A kérdező kommentje:
Rendben,amint tudok rakok fel képet! Legkésöbb holnap délután
2015. febr. 21. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!