Milyen autót vegyünk?
Én Suzukit nem vennék ha más autóra is van pénzem :D
Azok a suzukik már túl vannak árazva.
A Clio baromi jó autó. Mi mentünk már vele 4-en messzebbre is.
Ezen kívül szerintem még a Fabia is jó, Fiesta, Corsa, Polo.
Esetleg Seat Ibiza, Mitsubishi Colt, Honda Jazz (nagyon ajánlott ezt megnézni, kategóriájának egyik legjobb vétele), Peugeot 206 vagy 207, Citroen C3, Opel Corsa. Vagy Toyota Yaris.
De őszintén szólva nem értem a hely gondodat. Írod, hogy nézted az Audi A3-asokat, de az Astra és a Focus már nagy lenne. Ezek ugyanakkora kocsik kb, a Clio, Polo stb meg egy kategóriával kisebbek. Ezekben is elfér négy ember, ha nem is túl komfortosan (hosszabb útra értve). No persze ez függ attól is, hogy 4 mekkora ember ül bele. Belőlem 4-nek nem lenne éppen jó, nagydarab vagyok. :)
Köszi mindenkinek, elkezdhetek nézelődni.
Utolsó, az a gond hogy a kapu miatt 1-2 cm is számít, és ahogy néztem ez a két kocsi nagyobba,de lehet rosszil láttam,vagy csak nagyobbnak néznek ki. Pontosan utána járok a méreteiknek azért :) Köszi mindenkinek.
Használtautón amikor nézed, jobb szélen ott az autonavigátoros hivatkozás, ott írja az autó méreteit. Egyébként Golf IV-is jó ennyiért, 1.6-ossal városba elég is. A3 szinte ugyanaz. A Yaris is nagyon jó lehet. Meg sokat felsoroltak már. Szerintem mondjuk Golf.
Ja, és a franciák sem rosszak, a Peugeot 307 pedig még kimondottan kényelmes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!