Ez az autó lehet törött? (Kép)
Figyelt kérdés
Kicsit furcsa a motorháztető és a lámpa felett a kasztni állása. Vagy csak én látom rosszul a dolgot?
2015. febr. 14. 21:28
1/12 anonim válasza:
Ebből a képből senki nem fogja megmondani neked, mindenesetre a korabeli koreai autók összeszerelési minőségét ismerve ennyi illesztési hiba bőven előfordulhat.
2/12 anonim válasza:
Kép alapján nem ítélünk.
Lehet, hogy csalóka, mert a sárvédőnál általában kintebb van a lámpa körüli tömítőgumi és azt az érzetet kelti, mintha több rés lenne.
De még ha valóban csálé kissé, akkor is lehet, hogy nem törött volt, hanem csak a lámpát ki kellett venni, cserélni valamiért, például ha betörte egy kő.
Meg kell kérdezni telefonon, vagy emailben a gazdáját.
3/12 anonim válasza:
Jó szemed van!
Mindenesetre felvet kérdéseket a dolog...
4/12 anonim válasza:
kicsit vicces,hogy ma már lassan ott tartunk,hogy ha ki lett javítva egy kavicsfelverődés akkor biztos,hogy az az autó egy totálkárból újra talpraállított szemét.....a kép alapján semmit nem lehet mondani biztosra,de abból hogy kissé eláll a motorház én még nem vonnék le messzemenő kovetkeztetéseket.
5/12 anonim válasza:
Ez rommá volt törve. Tisztán látszik. Sehol egy normális illesztés. Vastagabb a festék rajta mint a kínai nagyfalon.
6/12 anonim válasza:
Lehet... a jobb hátulja rommá lehet törve, bár a képen az nem látszik, ezért nem biztos, de lehet.
7/12 A kérdező kommentje:
Azért gyanús csak nekem, mert alapból egy kereskedő árulja, igaz nem Magyarországon. Persze ettől még nem mondom, hogy törött volt, és tekert az órája. Csak gyanús, hogy 2003-as évjárat, és 89 ezer km van benne. Írtam az eladónak, nyilván rákérdeztem a kevés km-re és a motorháztetőre, a válasz természetesen az volt, hogy nem volt törve, a km valós, 1 tulaja volt stb. A szokásos sablon szöveg.
2015. febr. 15. 08:53
8/12 anonim válasza:
Azért jó, hogy néhány homár itt szinte mindenkit lenullázott (köztük ha jól sejtem 55%-al spricc2 is).
9/12 anonim válasza:
Egy Tiburont amúgysem első autónak vesz az ember, tehát szerintem a kilométeróra állás bőven lehet akár valós is. De ennyiből ítélkezni nem lehet normálisan.
10/12 anonim válasza:
rosszul sejted!
Nem ugyanaz a két válaszoló attól, mert véletlenül pont egyforma a százalékom egy másik válaszadóval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!