B5 Passat 1.6,1.8 szívó vagy 1.9 TDI 90 LE motorral?
1.9 TDI vagy 1.8.
De a szmókendsárm matricát ne felejtsd el.
Igen, de abból a 400-ból 200 egy turbó, aztán ott az adagoló, lendkerék és egyéb finomságok.
Amilyen autókat lehet kapni itthon én benzinest vennék, és nem a sok km miatt, hanem pont ezért mert így fogják fel sokan hogy dízel és keveset fogyaszt és akkor jujjdejó.
De karbantartásra meg nem költ akkor sem ha csak 10 km-t használja naponta és még be sem melegszik de már állítja le.
Hiába nagyon megbízható az 1.9 TDI ha nincs karbantartva.
200 ezer egy turbó? hahaha:)
150 ezerért komplett 3 as golfot veszel alkatrésznek:)
meg miii a 90 le nemelég semmire?:):)
mert még ha aztmondod h veszel egy hondát benzinesbe...az még ok lenne.de benzines passat:)hahahaha az a világ fosa
Jó motor nagyon mindkét benzines is. Az 1.6 városba jobb, de több országúti közlekedésre az 1.8-at ajánlom. Fél literrel eszik többet, de nagyon jól megy vele, 10s alatt van százon.
Am az 1.9 remek motor, nekem az újabb PD-s volt, kötelező dolgokon kívül semmit nem kellett cserélni! Bár én márkaszervizbe hordtam az autót anno végig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!