BMW vagy Volkswagen?
Nyáron szeretnék autót vásárolni, de nem tudok dönteni, nagyon sok típus szóba jött C Vectrától egészen Skoda Superb-ig minden. Most két típus van versenyben Volkswagen Passat B5,5 1,9 PD, vagy BMW E46 320d.
Az Opel, Ford, azért esett ki, mert az túl hétköznapi, nincs benn semmi olyan ami egy autómániásnak kell. A Passat első helyen áll, de a BMW is nagyon tetszik, főleg hogy hátsókerekes, lehet vele szórakozni is.
A BMW-vel pont ez az aggályom, nem tudom téli útviszonyok között nem-e hátrány a hátsókerék hajtás, ha az ember nem vadulni akar. Ti melyiket ajánlanátok? Fenntartásra havi 40-50 e Ft-ot tudnék szánni.
SándorÚr, kérlek ne hülyitsd már a népet, hhogy a BMW-t olcsóbb fenntartani mint a Passatot.
A Passat előnyei: sokkal megbizhatóbb az 1.9 TDI-vel, mint a BMW 2.0-ás dizele. Tágasabb és nagyobb. Kényelmes, de sportos vezetésnél sem vall szégyent a futóműve. Alkatrészek olcsóbbak.
BMW előnyei: nem akarok senkit megsérteni, de nincs. A hátsókerékhajtás egy nem túl erős dizelen csak hátrány, nem előny, driftelni nem lehet vele, viszont télen könnyen kifarol, szóval csak hátrány. Jó, hogy sportosabb a BMW, de ez nem feltétlenül előny, mert a rossz utakon az összes veseköved kimegy.
Nem akarok vitát, csak véleményt irtam.
Kövezzetek meg, de én ezt élvezném benn a legjobban, erre a Passat nem képes:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!