A tegnapi nap folyaman vettem egy sport kipufogot szeretett honda dio zxemre. Mikor felraktam es beinditottam rosszabb lett mint volt es beis kopte a gyertyat. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
#sportkipufogó #honda dio zx
2015. febr. 12. 01:08
1/3 anonim válasza:
Nem vagyok szerelő, de szerintem kevés a fojtás.
2/3 anonim válasza:
Gondolom, olyan sportkipufogót vettél, ami a motorod hengerűrtartalmához (nem feltétlenül kell minden Dionak 50-esnek lennie, ha egyszer lehet nagyobb is), vezérlési szögeihez és sűrítéséhez illeszkedik. Felszerelés után egész biztosan beállítottad a karburátort és a gyújtást, mert kétüteműnél kipufogócsere után ezt nem lehet megúszni. Ha így van, akkor valami árulás történt. Ha nem, el kell gondolkodni azon, melyik lépés maradt ki.
3/3 A kérdező kommentje:
karbin nem allitottam es a gyujtason sem. pontosan mit kell allitani a karbin? tobb levego? 50ccm a henger
2015. febr. 12. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!