Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW fanok! Mit jelentenek?

BMW fanok! Mit jelentenek?

Figyelt kérdés

Mit jelent, hogy E36, E46, stb? Hogyan lehet megkülönböztetni, vagy mi szerint vannak ezek "számozva"?

Nyugodtan nézzetek hülyének, nem igazán vagyok jártas ebben a témában, de piszkálja az agyam, kíváncsi vagyok, hogy ez hogy van, mit jelent.

Köszönöm a normális válaszokat!

2015. febr. 8. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Az E-vel vagy újabban F-fel kezdődő kódok a karosszériákat kódolják. Az E36 például az 1990 és 1998 közötti 3-ast jelenti, az E46 az eggyel későbbi, 1999 és 2005 közötti kivitelt. Az ezt váltó 3-asnál a négy karosszériaforma már különálló kódokat kapott, így lett E90 (szedán) E91 (kombi) E92 (kupé) és E93 (kabrió). Nem bonyolult ez.
2015. febr. 8. 20:56
 2/4 SándorÚr ***** válasza:
nekem volt E34esem és az 5ös volt, pontosan 525ös 1994es lépcsőshátú. szerintem ne is foglalkozz biztos csak ilyen random módom kiosztott úri huncutság az egész.
2015. febr. 8. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem vagyok fan, de nagyjából szinte minden autómárkát ismerek.

Az E36-ot 1990-től 2000-ig gyártották, részletesebben itt: [link]

Az E46 autó termékcsaládot 1998-tól 2007-ig gyártották, itt vannak a részletek: [link]

A wikipedia oldalakról minden ki fog derülni.

Ha gondolkozol ilyenen, akkor E30-at érdemes keresni, valami még jó állapotút mert azoknak megy fel az áruk.

2015. febr. 9. 02:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Az E46 egy specális osszetevo, csakúgy mint az e36. Ezek ilyen mukaja izék. Pl., ha mekis kruplit eszel akkor az nem támadja meg a borulést, hiába ráejted. Érted? Ettol lesz egy béemduplavé nagyon felhaználóbarát.
2015. júl. 6. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!