BMW fanok! Mit jelentenek?
Figyelt kérdés
Mit jelent, hogy E36, E46, stb? Hogyan lehet megkülönböztetni, vagy mi szerint vannak ezek "számozva"?
Nyugodtan nézzetek hülyének, nem igazán vagyok jártas ebben a témában, de piszkálja az agyam, kíváncsi vagyok, hogy ez hogy van, mit jelent.
Köszönöm a normális válaszokat!
2015. febr. 8. 20:51
1/4 anonim válasza:
Az E-vel vagy újabban F-fel kezdődő kódok a karosszériákat kódolják. Az E36 például az 1990 és 1998 közötti 3-ast jelenti, az E46 az eggyel későbbi, 1999 és 2005 közötti kivitelt. Az ezt váltó 3-asnál a négy karosszériaforma már különálló kódokat kapott, így lett E90 (szedán) E91 (kombi) E92 (kupé) és E93 (kabrió). Nem bonyolult ez.
2/4 SándorÚr válasza:
nekem volt E34esem és az 5ös volt, pontosan 525ös 1994es lépcsőshátú. szerintem ne is foglalkozz biztos csak ilyen random módom kiosztott úri huncutság az egész.
3/4 anonim válasza:
Nem vagyok fan, de nagyjából szinte minden autómárkát ismerek.
Az E36-ot 1990-től 2000-ig gyártották, részletesebben itt: [link]
Az E46 autó termékcsaládot 1998-tól 2007-ig gyártották, itt vannak a részletek: [link]
A wikipedia oldalakról minden ki fog derülni.
Ha gondolkozol ilyenen, akkor E30-at érdemes keresni, valami még jó állapotút mert azoknak megy fel az áruk.
4/4 anonim válasza:
Az E46 egy specális osszetevo, csakúgy mint az e36. Ezek ilyen mukaja izék. Pl., ha mekis kruplit eszel akkor az nem támadja meg a borulést, hiába ráejted. Érted? Ettol lesz egy béemduplavé nagyon felhaználóbarát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!