Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet ennyire igénytelen...

Hogy lehet ennyire igénytelen ember néhány sofőr?

Figyelt kérdés

Vettem egy autót, első autóm, ilyenkor úgy tudom illik cserélni jópár dolgot, nem számít mit mond az eladó.

Én cseréltem az olajat, szűrővel, levegőszűrőt, gyertyát, és vezérlést is.

Az olaj kb másfél liter jött le de híg mint a víz, és koromfekete.

Gyanítom nem volt cserélve már vagy 60 ezer km óta.

Vezérműszíj már tiszta szálas volt, csoda hogy el nem szakadt és beláthatatlan károkat okozna.

Gyertyák végei már el voltak majdnem égve.

Levegőszűrőben még szalma is volt valahogy, de az is koromfekete volt már a kosztól.

Hogy lehet valaki ennyire igénytelen barom, hogy nem foglalkozik legalább a kötelező szervízekkel és csak hajtja az autót.

Ráadásul nő volt.

2015. febr. 7. 18:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Hogy lehet valaki ennyire igénytelen barom, hogy nem foglalkozik legalább a kötelező szervízekkel és csak hajtja az autót. "

Minek költsön rá amikor talált egy balekot, aki megvette tőle mielőtt egy vagyont kellene költeni rá?

Na ugye...

2015. febr. 8. 09:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező és te hogy lehetsz ilyen igénytelen ,hogy képes voltál megvenni egy ilyen szart?!
2015. febr. 8. 10:23
 13/14 A kérdező kommentje:

Mikor megvettem nem engedtem le az olajat, nem láttam milyen. Gyertyákat nem szedtem ki, vezérműszíjat egy nagy alu fedél takarja, le kell venni hozzá a vízszivattyút. Ékszíjat láttam hogy kopott, de azt amúgy is cseréltem volna.

Légszűrőházat nem szedtem szét hogy belenézzek.

2015. febr. 9. 11:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Olajcserét pedig egyszerűen ellenőrizheted, elkéred az olajcsere dokumentumait az eladótól.. Ha erre csak pislog és azt mondja, hogy ő otthon cseréli magának akkor megkéred mutassa meg hova van felírva mikor cserélt (ergo honnan tudja mikor kell legközelebb..).

Amúgy meg a nívót lehúzod és ha kátrány az olaj vagy "habos" azt ott is látni.

Hűtővíz szintén hozzáférhető.

Itt simán arról van szó, hogy nem nézted meg mit veszel és most rettentően csodálkozol. Hát kérlek alássan, ez így működik a használtautó piacon...

2015. febr. 9. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!