Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen passat 1.9 TDI...

Volkswagen passat 1.9 TDI Highline nehezen indul de miért?

Figyelt kérdés
Nemrég vásárolt autóm reggeli indításnál nehezen indul el.. Valaki tudja mi lehet az oka? Mondták hogy az aksival lehet baj cseréljem le. Van mikor 2x 3x kell indítani mire elindul utána egyből indul leállítás után.

2015. febr. 4. 20:23
 1/10 anonim válasza:
100%

Indítási nehézségek többféle problémát is takarhatnak.

Lehet önindító,akksi,de ami valószínűbb,az izzítás.

Javaslatom az lenne,hogy indításnál ne indítsd el azonnal a motort,hagyd egy pár másodpercet "gyújtáson"a gyújtáskapcsolót,és utána indítózz.

2015. febr. 4. 20:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Izzitással nincs probléma, vagyis hogy megvárom azt amíg jelez hogy indíthatok
2015. febr. 4. 20:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is izzítás. Lehet még nem halott egyik gyertya sem, ezért nem jelez vissza, de lehet, hogy valamelyik már vissza felé melegszik vagy nem azon a hőfokon ahogy kéne. Ráadod a gyújtást, izzít, gyulytás le, vársz 4-5 mp-et, gyújtás, izzítás, indít.
2015. febr. 4. 20:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Okés Köszi a tippet majd megnezem reggel
2015. febr. 4. 21:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ez Golf-fal, első körben valóban gyertyák, egy multiméterrel ki lehet mérni, hogy valóban izzít-e mindegyik. Aztán akksi és önindító. Lehet, hogy érzetre jól teker, de mégse indul én így jártam. Önindító felújítás és pöccre indul most is. Valamint annyi van még, hogy nem addig izzít amíg a visszajelző ég, hanem annál tovább, ha csend van akkor hallhatod az izzítórelé kattanását a világításkapcsoló alatt. Azt várd meg és utána indíts;)
2015. febr. 5. 07:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Sikerült megoldást találni a problémára? Én is ezzel küszködök.
2015. márc. 10. 21:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Kedves 6-os:

Lásd az 5ös válaszomat!

2015. márc. 11. 07:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Köszi, kipróbáltám, egy kicsit hamarabb indult, az aksit megnéztem rendben van, most cserélek gázolaj szűrőt, mert az ac pumpás is szürcsög. Meg akkor megnéztem az önindítót.
2015. márc. 11. 10:00
 9/10 A kérdező kommentje:

Valószínűleg adagoló hiba lesz sajnos az autónál, legalábbis a szerelő ezt mondta.. most nem tudom elhiggyem-e.. mert szerintem ha adagoló hibája lenne akkor menet közben is le kellene állnia az autónak nem?

Az a baj hogy az adagoló a fél kocsi árába kerülne majdnem..

2015. márc. 31. 04:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Önindítót felújíttattad?

Ha adagoló lenne akkor valóban lenne gond járó motornál is

2015. márc. 31. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!