BMW vagy VOLKSWAGEN?
A KÉRDÉS NEM PROVOKATÍV, CSUPÁN ÉRDEKEL MINDENKI VÉLEMÉNYE!
Alapból nem fikázom, mert német pári vagyok, Audi, BMW, VW jó konszern, jónak tartom mindet a maga módján.
VW sportos, Audi kényelmes, BMW ismét sportos.
Azt nem értem, hogy miért vergődik 1-2 VW-s, mikor beáll egy 540i mellé, hogy gyorsuljanak, és van, hogy le is nyomja.
Abba nem gondol bele, hogy a Golfja fele akkora súlyú, mint az 5-ös?
Egyébként 1-2 suzukis és hondásnál is láttam ezt a jelenséget.
Igaz, a japán gépek jól pörögnek tényleg és tartósak is, de én német párti vagyok.
Semmiféle vitát nem szeretnék indítani, csupán annyi érdekel, hogy Te is szoktál néha részerkedni? :)
Én bevallom, néha igen, de nem 0-200ig egy forgalmas városban :)
Na, még egy szánalmas béjemvés.
Gratulálok, a nap kérdése a tiéd lett.
Nyereményed felveheted a legközelebbi lottózóban, GYIK gyíkja címszó alatt.
Ehh, az ország szánalmas. A Suzukik, Skodák és Opelek országa vagyunk. Akinek Suzukija, Skodája, Opele van, az teljesen ok. Akinek öregebb, vagy fiatalabb Ódija, vagy bömöse van, az meg szerintünk menőzni akar. Hát ilyenek vagyunk, mi magyarok.
Hidd el, ezek a versenyzők beállnak egy Honda mellé és, mert a hondásról is azt hiszik, hogy folyamatosan versenyüzemmódban van és kényszeresen le kell győzniük. Vagy egy Subaru, vagy Mitsubishi Evo mellé, akár 1.6-os, akár 250-350 lóerős, nekik mindegy, csak legyen mivel hencegni utána a fórumokon.
Remélem, azért többször nem kérdezel ilyesmiket, mint ez a kérdés, vagy a múltkoriak, hogy "te is meg szoktad-e hajtani", vagy "kiviszed-e télen csapatni".
"mikor beáll egy 540i mellé, hogy gyorsuljanak, és van, hogy le is nyomja.
Abba nem gondol bele, hogy a Golfja fele akkora súlyú, mint az 5-ös? "
Ezt azért gondold át mégegyszer... nemtudom melyik vw-re gondoltál, pláne golf-ra, amelyik legyorsul egy 540-es BMW-t... az barátok között is 290 lóerő, még az e34-es is, ész R32-es golfon kívül semelyik nem gyorsulja le 100-ig, afölött meg pláne nem. najó, a 6.0 W12 phaeton igen, meg a passat B5.5 W8 megszorongathatja, de az ímént felsorolt 3 vw-ből egyet se láttam még élőben... azzal viszont egyetértek, hogy ez egy elég gyerekes "tuningboyraceres" kérdés ahhoz képest hogy 28 éves vagy, már bocsánat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!