Első kocsija és ahhoz ajándékokat?
Figyelt kérdés
Barátom most vett autót első autója és szeretnék bele venni neki alap dolgokat. Tudnátok alap dolgokat mondnai? Pl kárpitápoló stb..2015. febr. 4. 20:11
1/10 petizacc válasza:
Téli ablakmosó folyadék, 5 liter! :D
2/10 A kérdező kommentje:
azt most vett :D
2015. febr. 4. 20:16
3/10 anonim válasza:
Üléshuzat, kormányvédő, jégkaparó, így hirtelen...
4/10 anonim válasza:
én nem vennék neki semmit,mi férfiak nem szeretünk autós cuccokat kapni!én legalábbis biztosan nem....
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
4 alufelni nyári gumikkal :D. Mondjuk ez nem a pár ezres kategória, de használtan 30-40ért tudsz venni ha nagyvonalú vagy :D
De most télen egy új aksi is jól jön. Én 15ért vettem az autómba. Ha olcsóbb dolgot szeretnél akkor vegyél egy liter fagyállót.
7/10 anonim válasza:
jégoldó, autóillatosító, kefe/szivacs autómosáshoz (+ 1 mosogatószer), esetleg egy ország térkép ha bedöglik a gps, üléshuzat, kormányvédő, izzókészlet, vontatókötél, bikakábel, ha nem adtak a kocsival, akkor: elsősegély doboz, elakadás jelző 3szög (mert vannak olyan barmok akik ezeket használtautó eladáskor kiveszik), 4L olaj+ szűrők, de ha ezek nem tetszenek, akkor pótolj bele neki a vásárlás utáni kötelező szervizbe vagy 5-10E ft-ot aztán jónapot. azt is biztosan értékelni fogja.
8/10 anonim válasza:
illatosito ha tudod mit szeret, én is azt kaptam, de pl vki ulés huzatot venne a bőrre, hát nem lenne természetes a mosolyom, tudod ez olyan dolog, mint neked a gyerek szobád volt, te se szeretnéd ha a pasid szépen átrendezné,
a kormány védő meg egyenesen vicc...
9/10 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm szépen a hasznos válaszotokat, megy a zöld kéz mindenkinek :)
2015. febr. 5. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!