Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első kocsija és ahhoz ajándéko...

Első kocsija és ahhoz ajándékokat?

Figyelt kérdés
Barátom most vett autót első autója és szeretnék bele venni neki alap dolgokat. Tudnátok alap dolgokat mondnai? Pl kárpitápoló stb..

2015. febr. 4. 20:11
 1/10 petizacc ***** válasza:
Téli ablakmosó folyadék, 5 liter! :D
2015. febr. 4. 20:13
 2/10 A kérdező kommentje:
azt most vett :D
2015. febr. 4. 20:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Üléshuzat, kormányvédő, jégkaparó, így hirtelen...
2015. febr. 4. 20:24
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
én nem vennék neki semmit,mi férfiak nem szeretünk autós cuccokat kapni!én legalábbis biztosan nem....
2015. febr. 4. 20:41
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

valami finom, de nem erős illatosító, üzemanyagkártya, stb.

[link]

2015. febr. 4. 21:01
 6/10 anonim ***** válasza:

4 alufelni nyári gumikkal :D. Mondjuk ez nem a pár ezres kategória, de használtan 30-40ért tudsz venni ha nagyvonalú vagy :D

De most télen egy új aksi is jól jön. Én 15ért vettem az autómba. Ha olcsóbb dolgot szeretnél akkor vegyél egy liter fagyállót.

2015. febr. 4. 22:42
 7/10 anonim ***** válasza:
jégoldó, autóillatosító, kefe/szivacs autómosáshoz (+ 1 mosogatószer), esetleg egy ország térkép ha bedöglik a gps, üléshuzat, kormányvédő, izzókészlet, vontatókötél, bikakábel, ha nem adtak a kocsival, akkor: elsősegély doboz, elakadás jelző 3szög (mert vannak olyan barmok akik ezeket használtautó eladáskor kiveszik), 4L olaj+ szűrők, de ha ezek nem tetszenek, akkor pótolj bele neki a vásárlás utáni kötelező szervizbe vagy 5-10E ft-ot aztán jónapot. azt is biztosan értékelni fogja.
2015. febr. 5. 00:05
 8/10 anonim ***** válasza:

illatosito ha tudod mit szeret, én is azt kaptam, de pl vki ulés huzatot venne a bőrre, hát nem lenne természetes a mosolyom, tudod ez olyan dolog, mint neked a gyerek szobád volt, te se szeretnéd ha a pasid szépen átrendezné,

a kormány védő meg egyenesen vicc...

2015. febr. 5. 02:20
 9/10 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm szépen a hasznos válaszotokat, megy a zöld kéz mindenkinek :)
2015. febr. 5. 17:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Szőnyegkészlet.
2015. febr. 5. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!