Milyen kocsija van Németh Sándornak?
Szerintem Maserati ("Mazeráti" ).
Magyarázat:
Senna megtér az Úrhoz és Szent Péter fogadja őt a mennyország kapujában.
"Fiam! Nagy versenyző voltál, de itt nálunk 5km/h a sebessségkorlát. Ehun e lábbal hajtható kis gokart, ezzel lehet errefelé jaszkarizni!
Senna szomorúan elkezd pedálozni, ez van, ezt kell szeretni.
Egyszer csak feltűnik a fellegek között egy Maserati és letolja szine az útról, ő maga dühösen kiszáll és megy Szent Péterhez reklamálni.
-Szentséged azt mondta, hogy itt nincs száguldozás, erre majdnem letol 200-zal egy Maserati! - hőbörög
-Fiam, először is az nem Maserati hanem Názáreti, másodszor pedig a főnök fia!"
"Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció"
Remélem azért a választ még olvasod.
Az eredeti kérdést nem szándékozom megválaszolni mert:
Egyértelműen csak trollkodni akarsz, amúgy a hit kategóriában tetted volna fel.
Akinek az áldás fontos, az nem fogja soha semmilyen körülmények között annak a nevét kisbetűvel írni, akinek a nevét nem fogom hiába a számra (billentyűzetemre) venni.
Aki azt hiszi, hogy egy tárgyhoz köthető bármiféle áldás, az már a "ne készíts magadnak faragott képet.... " stb parancsolatba ütközik.
Sajnálatos, hogy egy "tizenkettő pont egy tucat" öreg Golf értékét is a piaci érték sokszorosára tudta növelni az, hogy egy bizonyos Joseph Ratzinger nevű pap tulajdonában volt még püspök korában.
Németh Sándornak pedig lehet akármilyen kocsija, azon nem múlik semmi. Ő is csak egy ember, ő sem tömjénillatút szellent. Az csak a magánvéleményem, hogy a náluk kötelező tizedből akkora költségvetése lehet a szervezetnek, amiből bármekkora fizetést lehet adni a vezetőnek, észrevétlen tétel lesz a hitcsarnok felépítése, és éves üzemeltetési költsége mellett.
(kötelező olvasmány: Bartus László: Fesz van)
igenis kíváncsi vagyok milyen kocsit(vagyont) harácsolt össze ez a szélhámos meg a bandája
és nem véletlen hogy nem a hit kategóriában tettem fel a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!