Kíváncsi vagyok hogy hova tűntek a Fiat Ritmok? Nagyon elvétve lehet látni.
Nekem volt egy, ami még a mai napig ott rohad egy kertben egy faluval odébb. Az még a kétlámpás ritmo, 1500-ös benzines, ment mint a mérgezett egér.
Csak valamiért rángatott nagyon, ez volt a kisebbik baj, a másik, hogy a váltóját szétszedtem, mert kidobálta az 5.-et.
Utána meg búgott nagyon.
Pedig a kasznija volt szép állapotban, de most már olyan szinten szétrohadt a szabadban(kb 12 éve ott áll) hogy bele se mernék ülni.
Apámnak anno volt egy dízel 1.7-es ritmója, annak is a váltója hullott szét, a hengerfej szétrepedt rajta, rohadt az is, meg rengeteg elektromos hibája volt.
Szerintem sokan beleuntak, és inkább kidobták őket.
Sajnos a Fiatok elég problémásak.
Pl a hasonló korú Opelok, vagy amik öregebbek, nincs ilyen bajuk a rohadáson kívül.
Azért nem kell senkinek mert öreg autó és már 7 évvel fiatalabb Puntot kapsz 100.000el drágábban.
Naná hogy gyűjtenek még 100.000-el több pénzt és akkor már jóval fiatalabb autóra telik.
A régi fiatok elporladtak.
Ilyen egyszerű.
Már újonan is rohadtak.
A ritmo, croma tipo panda stb...
Teljesen kikoptak már, pedig a koruk alapján azért még kéne lenni belőlük.
Ez is bizonyítja melyek a tartós autók...
Például sok 20-30 éves opel vw meg japán tipus rohangál az utakon.
Olasz tipust nem lehet találni 15-20 évnél régebbi kiadásban.
Mert carok: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!