Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kíváncsi vagyok hogy hova...

Kíváncsi vagyok hogy hova tűntek a Fiat Ritmok? Nagyon elvétve lehet látni.

Figyelt kérdés
15-16 évvel ezelőtt voltak jócskán az utakon és hirtelen valahogy eltűntek az utakról! Csak furcsálom mert az autós hirdetésekben is alig lehet találni. Hogy és miért csappant meg a számuk. Kíváncsiságból érdeklődnék. A válaszokat előre is köszönöm :)

2015. febr. 1. 12:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy, ami még a mai napig ott rohad egy kertben egy faluval odébb. Az még a kétlámpás ritmo, 1500-ös benzines, ment mint a mérgezett egér.

Csak valamiért rángatott nagyon, ez volt a kisebbik baj, a másik, hogy a váltóját szétszedtem, mert kidobálta az 5.-et.

Utána meg búgott nagyon.

Pedig a kasznija volt szép állapotban, de most már olyan szinten szétrohadt a szabadban(kb 12 éve ott áll) hogy bele se mernék ülni.

Apámnak anno volt egy dízel 1.7-es ritmója, annak is a váltója hullott szét, a hengerfej szétrepedt rajta, rohadt az is, meg rengeteg elektromos hibája volt.

Szerintem sokan beleuntak, és inkább kidobták őket.

Sajnos a Fiatok elég problémásak.

Pl a hasonló korú Opelok, vagy amik öregebbek, nincs ilyen bajuk a rohadáson kívül.

2015. febr. 1. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért nem kell senkinek mert öreg autó és már 7 évvel fiatalabb Puntot kapsz 100.000el drágábban.

Naná hogy gyűjtenek még 100.000-el több pénzt és akkor már jóval fiatalabb autóra telik.

2015. febr. 1. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Hirtelen eltűntek????kb 10 éve nincsenek már köztünk,a feléből azóta már kanalat préseltek,a másik fele meg bontókban,meg ahogy az egyes írta a kert hátuljában egyesülnek az oxigénnel!hogy miért csappant meg a számuk?:a régi fiatok közül is talán ez volt a legszarabb a regata után!rohadt,megbízhatatlan volt az elektronikája,egy millió sebből vérző,már akkor elavult konstrukció volt mikor kitalálták
2015. febr. 1. 12:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Hűha eléggé megbízhatatlan autók lehettek! Azért köszönöm a válaszokat :) Nem is tudom esztétikailag nekem tetszettek de hogy annyira szarok (elnézést a kifejezésért) hogy az utakról is eltűntek ez azért komolyan problémás autók lehettek.
2015. febr. 1. 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:

A régi fiatok elporladtak.

Ilyen egyszerű.

Már újonan is rohadtak.

A ritmo, croma tipo panda stb...

Teljesen kikoptak már, pedig a koruk alapján azért még kéne lenni belőlük.

Ez is bizonyítja melyek a tartós autók...

Például sok 20-30 éves opel vw meg japán tipus rohangál az utakon.

Olasz tipust nem lehet találni 15-20 évnél régebbi kiadásban.

Mert carok: )

2015. febr. 1. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Arra a sorsra jutottak, mint minden autó, a Ladák is lassan eltűnnek az utakról, és egyre kevesebb van, pedig régen mindenkinek az volt. Vagy a régi Mercik is hiába mennek egy örök életet és egy napot, az emberek megunják, vagy újabb kell nekik, esetleg összetörik, stb.
2015. febr. 1. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!